Martin Károly Rôzne

Vyhraj vstupenky na Dana Bártu

Žiar nad Hronom 12. apríla - Žiar24 v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom pripravil novú súťaž o 6 vstupeniek, tentokrát na výnimočný koncert Dana Bártu a Robert Balzar Trio. Mená výhercov predchádzajúcej súťaže na koncert slovenskej punkovej

Do súťaže o 2 VIP a 4 bežné vstupenky na koncert Zóny A sa prihlásilo viac ako sto záujemcov. Do súťaže sa mohol zapojiť každý, kto odpovedal na jednoduchú súťažnú otázku, týkajúcu sa ceny vstupenky na punkový koncert, ktorý sa uskutoční už tento piatok, 15. apríla so začiatkom o 17-tej hodine. Správna odpoveď bola „4 Eurá“. Výhercovia si môžu lístky vyzdvihnúť v pokladni MsKC v čase od 15-tej do 18-tej hodiny, alebo v deň koncertu. Mená výhercov nájdete vo videu.

Veľmi sa tešíme záujmu čitateľov Žiar24 o našu produkciu, práve preto sme pripravili novú súťaž, tento krát o lístky na koncert jedného z najlepších českých spevákov, Dana Bártu,“ podotkla riaditeľka MsKC v Žiari nad Hronom, Ria Ferčáková. Koncert bude výnimočný aj prispôsobením estrádnej sály v žiarskom Céčku. „Sála bude špeciálne zastolovaná, urobíme z nej kaviareň s pizzériou, hudobníci nebudú na pódiu ale v strede medzi ľuďmi, chceme vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru,“ dodáva dramaturg MsKC, Maroš Vojtko.

Lístok na koncert stojí 10 Eur. Súčasťou ceny je ale aj konzumné v hodnote 5 Euro. Koncert sa uskutoční 29. apríla, so začiatkom o 20-tej hodine. Vstupenky si môžete ja rezervovať priamo na stránke [link=http://www­.mskcentrum.sk/po­dujatia/detail/dan-barta-a-robert-balzar-trio-824.html]MsKC[/­link].

[size=15]Súťažná otázka[/size] Ako sa volá sólový projekt, ktorý si Dan Bárta založil v roku 2000? Správnu odpoveď nájdete [link=http://www­.mskcentrum.sk/po­dujatia/detail/dan-barta-a-robert-balzar-trio-824.html]tu[/link]. Odpovede posielajte na karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/ do utorku 26. apríla. Žrebovanie sa opäť uskutoční pod dohľadom našej kamery.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Vyhraj vstupenky na Dana Bártu
1
Galéria
barta a zona
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM