Barbara Dallosová Rôzne

Vysmiata mamina Zdenka Predná EXKLUZÍVNE: Zvládam to, pretože mám skvelého partnera!

Oskar Rózsa mladší je na svete len pár týždňov čo je vek, kedy dávajú ratolesti svojim maminám a ocinom poriadne zabrať. My sme mladú rodinku stretli na nákupoch. Ak by ste ale čakali nevyspatých rodičov s kruhmi pod očami, boli by ste prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Vysmiata mamina Zdenka Predná EXKLUZÍVNE: Zvládam to, pretože mám skvelého partnera!
Zdroj: Dnes24.sk

Recept na úsmev

Známy muzikantský pár, ktorý v súčasnosti žije v neďalekej Banskej Štiavnici, sa nedávno dočkal prírastku. Drobec, ktorý nesie meno známeho ocina sa nenechal rušiť a odfukoval si vo svojom kočíku. Usmiata Zdenka rozhodne nevyzerala ako vyžmýkaná mamička, ktorá nespala už niekoľko nocí.

,,Ja mám hlavne skvelého partnera! Veľmi mi pomáha a zvláda naozaj absolútne všetko od prebaľovania, keby mohol tak aj nakojí,“ prezrádza so smiechom recept na úsmev i v prvých týždňoch materstva.

Že by pritom malý Oskar nechával rodičov dosýtosti vyspať, sa povedať nedá. ,,Samozrejme, že niektoré noci sú ťažšie, iné pokojnejšie, ale nejak si to telo zvyklo. Síce som si to niekedy nevedela predstaviť, ja som totiž bývala veľký spáč, pokojne som prespala aj 10–12 hodín. A teraz je to naopak. Takže ja som si to asi dopredu predspala,“ hovorí Zdenka.

Pôrod nie je sranda

Oskar Rózsa mladší prvýkrát zaplakal vo Zvolenskej nemocnici, pričom na pôrod dohliadala žiarska gynekologička Ružena Bugárová. Chválou na žiarsku lekárku Zdenka nešetrila už krátko po pôrode. Neopomenula ale ani ostatný personál.

,,Vo Zvolene sa ku mne všetci krásne správali, bolo to veľmi…nechcem povedať že príjemné, lebo pôrod samozrejme nie je sranda, ale prístup personálu bol proste skvelý. Všetci ľudia, ktorí sa tam o mňa starali, boli veľmi profesionálni a milí, touto cestou ich pozdravujem,“ posiela pozdrav rodená Štiavničanka a na margo zdravotníctva ešte pridáva pár slov: ,,Je mi ľúto, že to zdravotníctvo je v takom stave, v akom je. Tí ľudia by si zaslúžili oveľa väčšie ohodnotenie, privádzajú na svet naše deti, našu budúcnosť. Škoda, že peniaze idú inam.“

Malý veľký hudobník?

Mamina je charizmatická speváčka, otec univerzálny hudobník, producent, dirigent i skladateľ. Mohlo by sa zdať, že svoju budúcnosť má už malý Oskar napísanú. Zdenka ale pripúšťa, že to ešte môže byť aj celkom inak.

,,Zdá, sa že čo bude robiť Oskar, už je viac-menej zadefinované. Aj keď nás samozrejme môže ešte prekvapiť a môže to byť úplne inak. Nám je to v podstate jedno, budeme sa teda veľmi tešiť ak pôjde v našich šľapajách, ale rovnako ho podporíme v čomkoľvek, čo si vyberie,“ dodáva mamička nádejného hudobníka na záver.

Ste aj vy maminou prvý raz? Čítajte, kedy v tomto vrtošivom počasí s bábätkom ísť, a kedy neísť von a ako ho obliecť.

Čítajte tiež:

Známa žiarska gynekologička Ružena Bugárová (56): Dámy, doktor Google nie je váš lekár, verte radšej tomu skutočnému!

Mamičky hodnotili pôrodnice a takto to dopadlo: Štiavnická nemocnica v TOP 20. A čo žiarska?

Pôrodnice reagujú na hodnotenie mamičiek: Štiavnická ďakuje, žiarska sľubuje veľké zmeny!

Mladá rodinka žije v Banskej Štiavnici, na nákupy občas skočí aj do Žiaru
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM