Barbara Dallosová Rôzne Správy

Vyzeral ako strašidielko: Žiarskeho útulkáča Ričiho by ste po premene nespoznali! FOTO

Z Ričiho je úplne iný psík. Veď pozrite fotky... Jediné, čo mu stále chýba, je nový domov. Nezlomí vám srdce?

Ilustračný obrázok k článku Vyzeral ako strašidielko: Žiarskeho útulkáča Ričiho by ste po premene nespoznali! FOTO
8
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Psíky sa stávajú obyvateľmi útulku v Žiari nad Hronom z rôznych dôvodov. Do kotercov prichádzajú zatúlanci, psíci, ktorí o majiteľov prišli, no častokrát i zvieratá, o ktoré samotní majitelia nemali veľký záujem. Jedným zo psíkov, ktorý do útulku prišiel v poľutovaniahodnom stave, je aj Riči.

Riči mal mimoriadne zanedbanú a zadredovanú srsť a pritom bizarne ostrihanú hlavičku. Ako opisujú pracovníci útulku, telo mal plné kliešťov a rán.

,,Toto drobčiatko si ani náhodou neužívalo so svojou rodinou doma na gauči. Na sto percent žil iba vonku na dvore. A to je pre yorkšíra úplne absurdné," ozrejmuje OZ Strážni anjeli na svojom oficiálnom facebookovom profile. Pracovníci útulku sa ale pochválili aj fotkami po Ričiho premene (v našej galérii).

Stačila chvíľa v rukách psej kaderníčky a z Ričiho je veľký fešák. K dokonalosti mu podľa pracovníkov útulku chýba už len zhodiť pár kíl. A ešte – nový domov.

Riči je približne štvorročný psík nekonfliktnej povahy. Nemá problém so psíkmi, fenkami, mačkami ani detičkami. Miluje ľudskú spoločnosť a je to veľký to maznoško. ,,Rád sa zdržiava pri nás, iba občas si odbehne ale za chvíľku sa hneď vráti skontrolovať, či ho stále ľúbime," opisujú psíka pracovníci útulku.

Riči je očkovaný, odčervený, čipovaný a kastrovaný. Viac informácií o Ričim i ostatných psíkoch určených na adopciu nájdete na facebooku OZ Strážni anjeli alebo na tel. čísle 0948 082 206.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM