Martin Károly Tlačové správy

X-bar s novinkou: Naštartujte jar s fresh drinkom!

V Žiari je to úplná novinka. V X-bare si po novom môžete pri obľúbenej káve pochutnať aj na čerstvých štavách, nielen z ovocia ale aj zo zeleniny. Na výber je nespočetné množstvo kombinácií. Fresh drink si môžete zobrať aj so sebou.

Ilustračný obrázok k článku X-bar s novinkou: Naštartujte jar s fresh drinkom!
Zdroj: Dnes24.sk

Prichádza jar a vaše telo potrebuje po zime doplniť vitamíny. Ideálnym a jednoduchým spôsobom ako si zabezpečiť ich prísun sú šťavy z čerstvého ovocia a zeleniny. Nemusíte kupovať odšťavovače alebo si prácne pripravovať chutné a výživné nápoje. V našom meste ich dostanete hotové v X-bare pri centrálnej autobusovej zastávke.

Aj zdravé môže chutiť :)

X-bar je jediným miestom v Žiari, kde dostanete tak širokú ponuku fresh drinkov z ovocia a zeleniny. Suroviny sú vždy zaručene čerstvé a každý deň dopĺňané. Okrem tradičných pomarančov, grepov a citrónov si vaše chuťové poháriky zgustnú na nápaditých kombináciách, v ktorých nechýbajú šťavy z jabĺk, jahôd, mrkvy, cvikly či stonkového zeleru.

Okrem toho že fresh drinky z X-baru sú bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, je možné, že vás zlákajú aj svojim vzhľadom. Farebné kombinácie ovocia a zeleniny veľmi ľahko vyvolajú chuť na niečo tak dobré, a zároveň zdravé. Neváhajte a príďte ochutnať ideálnu kombináciu štýlu, chute a zdravia.

FRESH DRINK 0,3l

cena 2,70€

IMUNITA – pomaranč, grep, citrón, zázvor
DETOX – cvikla, mrkva, jablko
VITALITA – mrkva, jablko, zázvor, jahody
SUNSHINE – jablko, pomaranč, jahoda
ENERGY – uhorka, jablko, stonkový zeler
POWER – uhorka, cvikla, jablko, zázvor

Možná je akákoľvek kombinácia ovocia/zeleniny Jablko, pomaranč, grep, citrón, limetka, jahody, mrkva, cvikla, uhorka, stonkový zeler

Novinka v X-bare: Fresh drinky aj so sebou
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM