Martin Károly Samospráva

Záchvaty smiechu počas predvolebného ringu: Pozrite si vystúpenie, ktoré Kremničanom trhalo bránice

Aj keď je predvolebná kampaň už dávno za nami, niektoré momenty sa určite zapíšu hrubým písmom. Pozrite si časť vystúpenia Vojtecha Adamca, vtedajšieho kandidáta na primátora. Podľa mnohých pomenoval cestovný ruch v Kremnici pravým menom.

Ilustračný obrázok k článku Záchvaty smiechu počas predvolebného ringu: Pozrite si vystúpenie, ktoré Kremničanom trhalo bránice
Zdroj: Dnes24.sk

Predvolebná diskusia v kremicom kine bola organizovaná portálom Žiar 24 a OZ 1115. Väčšina, takmer trojhodinovej diskusie bola vedená vážnym tónom, isté momenty však ale pobavili aj plné hľadisko. Celú diskusiu nájdete TU.

Najviac potlesku si vyslúžil kandidát na primátora Vojtech Adamec. Ľudia sa z chuti smiali na jeho sarkastických poznámkach o turistickom ruchu v Kremnici. „Bazén, v Relax centre? Tam je taká teplučká voda, tak na dvanástku chladenú!“ reaguje Adamec na centrum, ktoré doteraz nemá upravený vchod a priečelie.

Kritiku ale namieril aj do vlastných radov, hrdých Kremničanov: „Viete, Kremničania sú takí. Radšej cudziemu vidličkou do oka, ako sebe niečo,

Hviezdne tri minúty nájdete vo videu pod článkom.

Vojtech Adamec o cestovnom ruchu v Kremnici
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM