Barbara Dallosová Krimi

Zaparkoval v priekope, tam si zdriemol: Mladý vodič (27) z Ladomerskej Viesky čelí vážnemu obvineniu

O kuriózny prípad sa počas uplynulého víkendu postaral mladý vodič z Ladomerskej Viesky. Ten si dal šlofíka rovno v priekope, do ktorej sa zrútil. Ako to s ním dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Zaparkoval v priekope, tam si zdriemol: Mladý vodič (27) z Ladomerskej Viesky čelí vážnemu obvineniu
Zdroj: TASR

Mladíka premohol spánok v tej najnevhodnejšej chvíli. Za volantom. Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Petry Kováčikovej ho zobudila až policajná hliadka.

,,27-ročný vodič z Ladomerskej Viesky viedol osobné motorové vozidlo Škoda Favorit v smere od Šašovského Podhradia na Trnavú Horu, kde pri obci Pitelová zišiel vľavo mimo vozovku do priekopy, kde následne vo vozidle zaspal na strane vodiča," opisuje hovorkyňa.

Po nepríjemnom prebudení ale mladík skúšku na alkohol odmietol. ,,Po príchode policajnej hliadky sa odmietol podrobiť dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu a takisto odmietol aj odber krvi," dodáva Kováčiková.

Obvineniu sa však nezodpovedný vodič nevyhol. Ako ďalej uviedla hovorkyňa, po predchádzajúcom súhlase prokurátora bol umiestnený do cely predbežného zadržania a teraz čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ospanlivý vodič z okolia Žiaru nebol jediný, kto tento víkend skončil v cele predbežného zadržania. V Banskobystrickom kraji polícia zistila iba počas nedele (1.2.) štyri prípady, kedy vodiči viedli vozidlo pod vplyvom alkoholu a zistilo sa u nich viac ako 1 promile alkoholu v krvi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM