Barbara Dallosová Krimi

Zásah kukláčov v Žiari: Policajti sú zatiaľ skúpi na slovo

O poriadny rozruch v blízko centra mesta sa postarali maskované policajné jednotky. Akciu s nasadením kukláčov realizovala Národná kriminálna agentúra.

Ilustračný obrázok k článku Zásah kukláčov v Žiari: Policajti sú zatiaľ skúpi na slovo
Zdroj: TASR

Policajné vozidlá, z ktorých vystúpili maskovaní muži zasahovali včera (8.4.2015) okolo šestnástej hodiny poobede blízko centra mesta, na križovatke pri budove medzi Žiarčanmi známej ako internát a súčasne v blízkosti parkoviska druhej základnej školy. O akcii sme vás okamžite informovali.

Ako pre portál Žiar 24 uviedol Martin Wäldl z oddelenia komunikácie a prevencie Prezídia policajného zboru, za zásahom stojí Národná kriminálna agentúra. ,,Predmetnú policajnú akciu realizovala Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru so zameraním na zdokumentovanie násilnej trestnej činnosti a zadržanie jej páchateľov," uviedol.

Na viac informácií je ale polícia skúpa. Wäldl to odôvodňuje prebiehajúcim trestným konaním. ,,Vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania, nemôžeme k prípadu poskytnúť bližšie informácie," do­dal.

Podobnú akciu zažil okres aj nedávno v obci Bartošova Lehôtka. Tam ozbrojené jednotky zasahovali kvôli drogám. Informovali sme o tom v článku: Zásah kukláčov v Bartoške: Vieme, koho zobrali a prečo!

Pozrite si aj FOTO policajného zásahu od nášho čitateľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM