Martin Károly Rôzne

Zaťko by vo svojom obvode vyhral

Roman Zaťko v sobotných komunálnych voľbách získal vo svojom obvode najviac hlasov, napriek tomu, že jeho meno bolo vyčiarknuté z kandidátky SDKÚ-DS. 396 hlasov bolo teda v 3. obvode neplatných.

Úprimne ma táto správa potešila a zarmútila zároveň.“ komnetuje pre Žiar24 svoje nezvolenie Roman Zaťko. „Potešilo ma, že Žiarčania kladne ohodnotili moju odvedenú prácu hoci zlom prevádzaná kampaň niektorých ľudí sa ich snažila presvedčiť o opaku.“ dodáva Zaťko. Miestna organizácia SDKÚ-DS ho stiahla z kandidátky 23. novembra, teda tri dni pred voľbami. „Naozaj smutný som však z toho, že prejavenú dôveru nemôžem ako poslanec MsZ v nadchádzajúcom volebnom období zúžitkovať. Každopádne, všetkým z celého srdca ďakujem.“ dodáva Roman Zaťko.

Do 19 členného žiarskeho parlamentu sa dostali traja poslanci koalície SDKÚ-DS, SaS. / Norbert Nagy, Mária Biesová a Katarína Dekýšová/. Líder pravicovej kandidátky, kandidát na primátora, Štefan Maceják. získal vo svojom obvode 337 hlasov, čo nestačilo na stoličku žiarskeho zastupiteľa.

Stanovisko MO SDKÚ-DS nájdete v súvisiacich článkoch.

[color=#ff0000]­Súvisiace články Za názor sa trestá aj dnes ** http://www.ziar24.sk/news.php?… **Rozkol v žiarskej SDKÚ-DS ? http://www.ziar24.sk/news.php?…

/mak/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM