Martin Károly Krimi

Žena v dome zažila hrozné chvíle: Zobudil ju muž s kuklou na hlave a potom to prišlo!

Starenka (87) zaspala pri televízore. Prebudenie bolo ale pre ňu horšie ako nočná mora. Pred ňou zrazu stál maskovaný muž s nožom v ruke. Ten ju následne dnu zviazal lepiacimi páskami!

Ilustračný obrázok k článku Žena v dome zažila hrozné chvíle: Zobudil ju muž s kuklou na hlave a potom to prišlo!
Zdroj: Webnoviny.sk

Všetko sa odohralo v pondelok v noci na Martina v Novej Bani. 87– ročná starenka prežila desivé chvíle. Polícia informuje, že muž sa do jej domu vkradol cez pivničné okienko. Maskovaný čiernou kuklou na hlave si to potom namieril priamo do obývačky, kde pri televízore driemala majiteľka domu.

S nožom v ruke

Podľa polície ju prebudil ju slovami: „Dajte mi peniaze!“, na čo začala dôchodkyňa kričať. Muž jej zapchal ústa a poviazal ju lepiacou páskou. „V obave o život mu poškodená dala 110 eur,“ opisuje prípad krajská policajná hovorkyňa, Mária Faltániová.

Potom podľa hovorkyne kradol v obývačke, kde zobral náramkové hodinky, zlaté šperky a ďalšie peniaze. „Krádežou jej spôsobil škodu viac ako 2000 eur. Poškodená utrpela aj povrchové zranenia tváre, oboch rúk a oboch nôh,“ konkretizuje Faltániová.

Do troch dní v cele

Polícia v noci na dnes zadržala muža, ktorého obvinila z vyčíňania v dome dôchodkyne. „Na obvineného vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie. Za zločin spáchaný na chránenej osobe môže byť potrestaný odňatím slobody na 7 až 12 rokov,“ povedala policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM