Barbara Dallosová Šport

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov v Žiari!

Hoci vládne všeobecné presvedčenie, že futbalovými fanúšikmi sú väčšinou muži, netreba opomenúť ani nežnejšie pohlavie. Aj keď, u báb je sledovanie zápasov nie vždy zaostrené na športové výkony :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov v Žiari!
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske áčkového tímu FK Pohronie sa nachádza 20 hráčov. Najmladšími hráčmi sú obranca Peter Šenk a útočník Miroslav Gregáň, obaja s rokom narodenia 1995. Najstarší článok tímu je od Peťa Šenka a Mira Gregáňa starší takmer o dvadsaťročie. Je ním brankár Roman Packo, narodený v roku 1979.

Žiarskych fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý futbalista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 18 do 30 rokov.

Rozhodovali nielen úprimné oči

Chalani, ktorí v rebríčku sympatií Žiarčaniek bodovali najviac, majú okolo dvadsiatky. Hoci sa hovorí, sto ľudí – sto chutí, zdá sa, že žiarske baby sa vo svojich favoritoch celkom zhodovali. Iné to už bolo s argumentmi. Niektoré dievčatá vraj presvedčili úprimné oči, iné boli pri zdôvodňovaní menej poetické.

,,Je taký mužný, vyzerá z nich tak najdrsnejšie,„ komentovala jedna z hlasujúcich. ,,Tohto stretávam, má dobrú postavu, nie je na zahodenie,“ hovorí s úškrnom ďalšia. Iné oslovené zas dali na predtuchy a vnútorné pocity. ,,Ani neviem prečo, má také úprimné oči, a ide z neho také tajomno," objasnila svoj výber ďalšia mladá Žiarčanka.

Toto sú lámači ženských sŕdc

Často odozneli mená ako Lukáš Pelegríni, René Paraj alebo Ján Sojka. Konečnému poradiu najsexi futbalistov z A-mužstva podľa oslovených žien ale vládnu títo traja páni:

  • 1. Patrik Abrahám (1991, záložník)
  • 2. Filip Zvara (1991, útočník)
  • 3. Mário Križan (1989, obranca)

Foto: www.fotofero.sk

A-tím FK Pohronie: Z týchto hráčov si Žiarčanky vyberali najväčších sympaťákov!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM