Martin Károly Rôzne

Žiarčania sa môžu konečne korčuľovať

Po takmer troch rokoch sa bude na žiarskom zimnom štadióne opäť korčuľovať, hoci len provizórne. Ľadom je pokrytá necelá polovica plochy zimného štadióna. Korčuľovanie bude zadarmo.

Športový klub SPORT TREND pripravil pre verejnosť na zimnom štadióne v Žiari nad Hronom verejné korčuľovanie. Stalo sa tak po takmer troch rokoch, keď bola prevádzka ľadovej plochy pozastavená. „Nejedná sa však o umelo chladený ľad. Príležitosť na sprevádzkovanie provizórnej ľadovej plochy sa naskytla vďaka súčasnému mrazivému počasiu,“ konkretizuje Rastislav Uhrovič z klubu SPORT TREND, ktorá má štadión v dlhodobom prenájme.

Ľadová plocha bude verejnosti sprístupnená od soboty 27.januára bezplatne cez víkend v čase od 9.00 hod. do 16.00 hod. a cez týždeň v čase od 13.00 hod. do 16.00 hod. po dobu priaznivého počasia. V doobedňajších hodinách je v týždni po dohode vyčlenená predovšetkým pre materské a základné školy. Po 16.00 hod. ju budú môcť využívať partie, ktoré by si tu chceli zahrať ľadový hokej. Treba však brať v úvahu, že ľad je menej kvalitný a aj jeho úprava je problematickejšia. Kontaktnú osobu pre rezerváciu plochy nájdete na internetovej stránke www.sporttrend.eu resp. si termín môžete rezervovať na telefónnom čísle 0905 871 345.

Upozornenie: Korčuľovanie na zimnom štadióne v Žiari nad Hronom je na vlastné nebezpečie, za stratu osobných vecí SPORT TREND nezodpovedá.

Lad ZH
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM