Barbara Dallosová Futbal

Žiarčanky rozhodli o najsexi futbalistovi a tu je jeho reakcia: Idol žien vás svojím výrokom prekvapí!

Najväčšie sympatie mladých Žiarčaniek si v našej ankete o najsexi hráča áčkového tímu FK Pohronie vyslúžil 22-ročný Patrik Abrahám. Zaujímali nás pocity víťaza po tom, ako získal status idolu žien. Jeho reakcia vás možno prekvapí, čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Žiarčanky rozhodli o najsexi futbalistovi a tu je jeho reakcia: Idol žien vás svojím výrokom prekvapí!
Zdroj: Dnes24.sk

S otázkou kto je najkrajší žiarsky futbalista a prečo sme oslovili niekoľko mladých obyvateliek nášho mesta. Tie mali vo svojej voľbe a argumentoch jasno. Najviac z nich ukázalo prstom práve na mladého hráča Patrika Abraháma. Celý rebríček lámačov sŕdc si pozrite TU.

Paťo nad výhrou neskrýval prekvapenie. ,,Som rád, že mám fanúšičky, naozaj príjemne ma to prekvapilo,„ reagoval skromne mladý športovec. Hoci podporu ženského publika si váži, srdiečka z očí sa fanúšičkám zrejme vytratia po tejto Paťovej vete: ,,Ale ja už mám svoju najväčšiu lásku,“ uviedol na pravú mieru zadaný idol mnohých Žiarčaniek.

Zdá sa, že víťaz našej ankety je nielen magnet na ženy, ale aj naozaj ambiciózny futbalista. Útočníkom sa podľa jeho slov stal len nedávno, už teraz ale hľadí do budúcnosti.

,,Predtým som hrával v Dubnici nad Váhom, v Dolnej Ždani hrávam tretiu sezónu. Najskôr som hrával na ľavej zálohe a teraz mi dava tréner dôveru v útoku, čo ma veľmi teší,„ hovorí novopečený útočník. ,,V Ždani sa mi páči, máme skvelý kolektív. Dúfam, že sa nám podarí splniť ciele ktoré sme si dali, a že sa rozstrieľam a aj ja tomu pomôžem nejakými gólmi,“ dodáva na záver futbalista so Starej Kremničky.

Foto: www.fotofero.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM