Barbara Dallosová Rôzne

Žiarovky bavia Žiarčanov nevšednou FOTKOU: Sídliskový panelák zmenili na niečo celkom iné :)

Neformálne zoskupenie, známe pod názvom Žiarovky, pobavilo obyvateľov mesta originálnou kolážou. Stačil nápad panoráma s nudnými panelákmi sa stala niečím celkom iným....

Ilustračný obrázok k článku Žiarovky bavia Žiarčanov nevšednou FOTKOU: Sídliskový panelák zmenili na niečo celkom iné :)
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Zo starej fotky žiarskeho sídliska Etapa spravila kreatívna Michaela Grznárová, členka združenia Žiarovky, naozaj neobyčajnú panorámu. Pohľad na jeden z panelových domov jej pripomenul flakón známeho parfumu, len v omnoho väčších rozmeroch. Ako uliata tiež sadla slovná hračka a zo žiarskeho paneláku sa razom stal Panel No.5. Miesto výškového obytného domu tak zo sídliska vyčnieva ozrutný flakón známeho francúzskeho parfumu značky Chanel.

,,Dostala som nápad a chcela som ho zrealizovať na fotke žiarskeho paneláku. Dal by sa použiť akýkoľvek, ale chcela som niečo konkrétne a žiarske. Aby to bolo obyvateľom blízke. Táto fotka mi prišla úplne super do rany, lebo z tohto pohľadu jeden z tých panelákov naozaj veľmi pripomína ten flakón," hovorí autorka koláže, Michaela Grznárová.

Trochu iný pohľad na naše mesto vyvesili Žiarovky na svoj facebook a reakcie na seba nenechali dlho čakať. Pod fotkou začali pribúdať desiatky lajkov. ,,Toto nie je moja prvá koláž, vždy sa snažím sa do niečoho pustiť, keď mám nápad. Že sa to ľuďom páči, ma samozrejme teší," reaguje na ohlasy Grznárová.

Titul. foto: ilustračné
Foto v galérii: Žiarovky

Sídlisko Etapa trochu inak: Táto koláž pobavila Žiarčanov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM