Katarína Reiterová Samospráva

Žiarska samospráva prichádza s novinkou: Karta Žiarčana pre zvýhodnené nakupovanie

Vernostný systém nielen pre obyvateľov Žiaru nad Hronom - kartu Žiarčana plánuje samospráva spustiť v najbližších týždňoch. Obyvatelia Žiaru nad Hronom, prípadne iných miest, ktorí si kartu zaobstarajú, dostanú zľavu pri nakupovaní vybraných tovarov a služieb u podnikateľov v meste.

Ilustračný obrázok k článku Žiarska samospráva prichádza s novinkou: Karta Žiarčana pre zvýhodnené nakupovanie
Zdroj: Webnoviny.sk

Okrem toho s kartou budú mať aj lacnejšie vstupné do mestských organizácií. Ako uviedol hovorca mesta Martin Baláž, kartu Žiarčana si budú môcť zaobstarať nielen obyvatelia s trvalým pobytom v meste, ale i záujemcovia z iných miest. „Kartu však budú môcť jej držitelia využiť len v prevádzkach na území mesta,“ vysvetlil.

S kartou Žiarčana lacnejšie na kúpalisko i do kina

Mesto okrem zliav u vybraných podnikateľov, ktorí do systému vstúpia, zabezpečilo aj zľavy pri vstupnom do mestských organizácií, mestského kultúrneho centra, na kúpalisko či plaváreň. „Chceme, aby sa do systému postupne zapojili obchody, reštaurácie, kaviarne či čerpacie stanice,“ doplnil Baláž.

Systém funguje aj v iných mestách

Žiarska samospráva príklad vernostnej karty prebrala z iných miest, kde tento systém už funguje. O ďalších podrobnostiach týkajúcich sa systému bude mesto záujemcov o kartu čoskoro informovať.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM