Barbara Dallosová Rôzne

Žiarske vedenie radnice si vie zo seba aj pekne vystreliť: Prvomájová pozvánka zaujme na prvý pohľad :)

Skoromájové slávnosti na žiarskom námestí štartujú už zajtra. Chystajú sa naň aj predstavitelia mesta a spôsob, akým na májové veselenie pozývajú Žiarčanov dokazuje, že ani títo páni v oblekoch sa neberú vždy príliš vážne.

Ilustračný obrázok k článku Žiarske vedenie radnice si vie zo seba aj pekne vystreliť: Prvomájová pozvánka zaujme na prvý pohľad :)
Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavá pozvánka, na ktorej „stavajú máj“ primátor Peter Antal, jeho zástupca Ladislav Kukolík a prednosta MsÚ Juraj Miškovič, sa objavila na oficiálnej facebookovej stránke primátora.

Pozvánka pobavila

,,Vo štvrtok o 15.30 pozývam všetkých na Námestie MS. Budeme stavať máj, možno to bude vyzerať aj takto :) Nebude chýbať hudba, občerstvenie – hádam nás počasie podrží… (a máj stáť vydrží)," komentoval primátor netradičnú pozvánku.

A tá svoj účel, ktorým zrejme bolo pobaviť, splnila. Komentáre prešpikované vysmiatymi emotikonmi začali okamžite pribúdať. ,,Už podľa tej fotky vidím, že bude veselo. Sa smejem, super…,„ reagovala pod príspevkom Miroslava. ,,Ja som sa teda pobavila…,“ pridáva sa ďalšia komentujúca, Majka.

Nie všetci by ale vložili pánom zo žiarskej radnice do rúk takú dôveru pri stavaní symbolu jari. Ďalší komentujúci Žiarčan o vtipnom výjave trochu zapochyboval. Predstaviť si pánov z radnice vie skôr pri stánku s dobrotami: ,,Tak toto od nich nehrozí na to majú iné osoby, skôr pri podávaní občerstvenia :-)."

Fotku kreatívnej pozvánky si pozrite v našej fotogalérii!

Čo nás čaká?

Ako na facebooku spomenul Peter Antal, dvíhanie mája začne 30. apríla o 15:30. Už od desiatej doobeda ale budú námestie lemovať stánky s výrobkami remeselníkov. Tie si budete môcť zakúpiť počas celého priebehu osláv.

O 16:00 hodine to ožije aj na pódiu. A to, ako inak, na ľudovú nôtu. Program začne vystúpením obľúbeného folklórneho súboru Hron, žezlo preberie mužská spevácka skupina Sekera a roztomilou bodkou za programom na námestí budú detské súbory Hronček a Hroniarik.

Neskôr sa atmosféra slávností prenesie z námestia do hlavnej sály MsKC, kde o 20:00 hodine štartuje Skoromájová šláger veselica. Tá prinesie kopec skvelej zábavy s obľúbenými spevákmi a skupinami. Vystúpia Jadranka, Kora band a Heligónka Kysúc. Programom bude sprevádzať moderátor Stano Vitáloš.

Foto: ilustračné

Antal, Kukolík a Miškovič trochu inak: Táto pozvánka pobavila Žiarčanov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM