Barbara Dallosová Krimi Správy

Žiarski policajti pátrajú po Richardovi (41) a Laure (21): FOTO vnútri!

Žiarski muži zákona sa obracajú na občanov s prosbou o pomoc. Pozrite si tváre hľadaných, možno ste ich niekde videli...

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti pátrajú po Richardovi (41) a Laure (21): FOTO vnútri!
2
Galéria
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Žiari nad Hronom sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Richardovi Modrianskom (41) z Kremnických Baní.

,,Na hľadaného vydal Okresný súd v Žiari nad Hronom, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody z dôvodu spáchania prečinu zanedbania povinnej výživy. V mieste svojho trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava a miesto jeho terajšieho pobytu nie je známe," vysvetlila hovorkyňa.

Okrem muža z Kremnických Baní je podľa polície hľadaná aj mladá Štiavničanka Laura Kopnická (21). Na ženu bol podľa Faltániovej vydaný príkaz na zatknutie z dôvodu spáchania zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

,,Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o hľadaných osobách oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158," vyzýva na záver hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM