Barbara Dallosová Krimi

Žiarski policajti vyšetrujú tragédiu: Muž († 66) prišiel o život!

Ďalšie nešťastie, pri ktorom zbytočne vyhasol ľudský život. Prečítajte si, ako okolnosti tragédie opisujú policajti.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti vyšetrujú tragédiu: Muž († 66) prišiel o život!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Žiari nad Hronom vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul chodec (66). Nehoda sa podľa jej slov stala v sobotu (14.11.) o 17:50 hod. podvečer na Bernolákovej ulici v Novej Bani.

Ako sa píše v policajnej správe, Novobančan (58) na Škode Felícii šiel smerom na Námestie Sv. Alžbety, kde pri budove gymnázia pravou časťou auta narazil do chodca, ktorý prechádzal cez cestu v smere z ľavej strany na pravú z pohľadu vodiča.

,,Následkom nárazu chodec utrpel poranenia hlavy v dôsledku čoho bol z miesta dopravnej nehody rýchlou záchrannou službou prevezený do nemocnice v Banskej Bystrici, kde v čase o 22:30 hod. na následky zranení ktoré pri nehode utrpel, zomrel," uviedla Faltániová.

Ako pokračovala, alkohol u vodiča zistený nebol a u chodca bude zisťovaný pitvou. ,,Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," uzavrela hovorkyňa

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM