Barbara Dallosová Rôzne Šport

Žiarsky Jiu-Jitsu klub otvára brány: Láka aj na inštruktora z európskej špičky

Žiarsky klub má na konte už nemálo úspechov. Teraz dáva šancu novým členom.

Ilustračný obrázok k článku Žiarsky Jiu-Jitsu klub otvára brány: Láka aj na inštruktora z európskej špičky
6
Galéria
Zdroj: Jiu-Jitsu klub Žiar nad Hronom

S novým rokom prichádza žiarsky klub brazílskeho Jiu-Jitsu s výzvou. Otvára dvere pre nových členov. Trúfnuť si môže ktokoľvek. Bojové umenie je podľa slov trénera Jaroslava Bičára vhodné pre každú vekovú skupinu.

Pre všetkých

,,Pre deti je to skvelé cvičenie, pretože sa bojuje aj v stoji a hlavne na zemi, cvičenie je zaujímavé a nie je jednotvárne. U detí sa rozvíja sila, pohybová obratnosť, kondičná vytrvalosť a mnohé ďalšie zručnosti a návyky. Ji-Jitsu je ale vhodné pre všetkých, dokonca aj pre ľudí v staršom veku, vysvetľuje Bičár.

Profi inštruktor

Klub, ktorý v Žiari funguje štvrtý rok, avizuje nábor nových členov počas celého januára. ,,Tréningy bývajú v MsKC, deti v utorok a štvrtok o 17:00 hod., dospelí v pondelok a v stredu o 19:30 a v piatok o 16:30 býva pre dospelých špeciálny tréning – boj s nožom a palicami," priblížil tréner.

Prestíž disciplíny je podľa Bičára v profesionálnom inštruktorovi. ,,Inštruktor boja s nožom a palicami, Martin Medvec, patrí do medzi top profesionálov v Európe," vysvetlil Bičár. Viac informácií aj kontakty nájdete na facebooku žiarskeho Jiu-Jitsu klubu.

Žiarske Jiu-Jitsu otvára brány novým členom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM