Barbara Dallosová Správy

Žiarsky primátor na svojom facebooku: S manželkou sa rozchádzame!

Touto správou dnes na svojej facebookovej stránke šokoval žiarsky primátor Peter Antal (42). Presne zajtra by pritom primátor s manželkou oslávili štvrté výročie svadby...

Ilustračný obrázok k článku Žiarsky primátor na svojom facebooku: S manželkou sa rozchádzame!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarsky primátor sa ženil dvakrát. V druhom manželstve sa mu narodila dcérka. To, čo pred pár chvíľami pribudlo na jeho facebooku, zrejme nikto nečakal.

,,Napriek tomu, že ide čisto o moju súkromnú vec a neviaže ma k tomu žiadna povinnosť, ako verejný predstaviteľ mesta považujem za potrebné informovať obyvateľov, že s mojou manželkou sme dospeli k tomu, že sa rozchádzame a budeme žiť oddelene," uviedol primátor. Dodal tiež, že ich vzťahy zostávajú korektné, nakoľko ich stále spája dcéra.

Do volieb zostáva len pár týždňov a primátor rovno vyvrátil špekulácie, ktoré by mohli vzniknúť. Jeho prácu by táto udalosť údajne ovplyvniť nemala. ,,Nech za tým nikto nič iné nevidí a nahľadá. Táto zmena neovplyvní ani moju prácu, ani moje rozhodnutie kandidovať za primátora. Naopak, ešte viac sa sústredím na prácu pre mesto a jeho budúcnosť," vysvetľuje obyvateľom mesta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM