Krimi

Žiarsky súd vydal zatykač na tohto muža: Policajti prosia o pomoc, nevideli ste Andreja (43)?

Muži zákona podľa ich slov žiadajú o pomoc pri pátraní po Andrejovi (43), na ktorého je vydaný zatykač. Ak ste ho niekde videli, volajte policajtov!

Ilustračný obrázok k článku Žiarsky súd vydal zatykač na tohto muža: Policajti prosia o pomoc, nevideli ste Andreja (43)?
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako uviedla hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová muži zákona žiadajú o pomoc pri pátraní po 43-ročnom Andrejovi Bokrovi (nar. 16.1.1972) z Veľkej Čause, okr. Prievidza.

„Na menovaného vydal Okresný súd v Žiari nad Hronom Príkaz na zatknutie pre prečin podvodu. Hľadaný Andrej Borko je viac krát súdne trestaný,“ informovala hovorkyňa, podľa ktorej Andrej sa v mieste svojho trvalého bydliska dlhodobo nezdržiava a nie je známe miesto jeho súčasného pobytu.

Podľa mužov zákona je hľadaný vysoký je asi 180 cm, má svetlo-hnedé až prešedivelé na krátko ostrihané vlasy a zelené oči a vysoké čelo s tzv. kútmi.

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia Prievidza na tel. čísle 096127 3755,“ uzavrela Antalová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM