Barbara Dallosová Správy

Zmena vo vedení žiarskej nemocnice: Nastupuje nový riaditeľ

Rodák z Novej Bane bude po novom šéfovať žiarskej i štiavnickej nemocnici. V riaditeľskom kresle vystrieda Evu Páleníkovú.

Ilustračný obrázok k článku Zmena vo vedení žiarskej nemocnice: Nastupuje nový riaditeľ
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala sieť nemocníc Svet zdravia, od prvého októbra nastáva zmena na poste riaditeľa nemocníc v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici. Evu Páleníkovú v tejto funkcii vystrieda Branislav Jaďuď.

Branislav Jaďuď je absolventom Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach a následne Fakulty manažmentu Univerzity Komenského v Bratislave. Nedávno ukončil štúdium MBA na Central European Management Institute v Prahe v oblasti manažmentu zdravotníctva. Trinásť rokov aktívne pôsobil na rôznych manažérskych postoch v zdravotníckom sektore. Najprv ako obchodný manažér v americkej korporácii Johnson & Johnson, neskôr aj na Ministerstve zdravotníctva SR. Pochádza z Novej Bane, je ženatý a má dvoch synov.

„Som rád, že sa po rokoch môžem vrátiť späť do domáceho prostredia a aktívne sa pričiniť o rozvoj dvoch regionálnych nemocníc. Sú určené všetkým pacientom, spĺňajú verejný záujem, a preto z môjho nového postu spravím maximum, aby pacienti zo širokého okolia boli so zdravotnou starostlivosťou o nich čo najviac spokojní. Dúfam, že pre tento cieľ dokážem nadchnúť aj mojich nových kolegov,“ doplnil Branislav Jaďuď, nový riaditeľ Nemocníc Svet zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM