Barbara Dallosová Krimi

Známa križovatka pri Žiari dejiskom ďalšiej nehody: Mladý šofér (28) to napálil do BMW! Autentické FOTO

Trojramenná križovatka pri zjazde z diaľnice smerom do Žiaru nad Hronom sa opäť stala dejiskom dopravnej nehody. Skončili v sebe dve autá. Čítajte, čo sa stalo.

Ilustračný obrázok k článku Známa križovatka pri Žiari dejiskom ďalšiej nehody: Mladý šofér (28) to napálil do BMW! Autentické FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Zjazd z diaľnice do obce Lehôtka pod Brehmi sa často skloňuje ako neobľúbená križovatka. V máji minulého roka sa tu stala i vážna dopravná nehoda, pri ktorej zasahoval i záchranársky vrtuľník. Písali sme tu: Vážna nehoda pri Žiari OBRAZOM: Dievčatko (5) prevážal vrtuľník, ďalšie osoby sú zranené!

Včera (2.7.) došlo v Lehôtke pod Brehmi na spomínanej križovatke hlavnej cesty I/65 a príjazdu na rýchlostnú cestu R1 k ďalšej búračke.

,,Podľa doterajšieho objasňovania, k dopravnej nehode došlo tak, že 28-ročný vodič vozidla Volvo C30 viedol vozidlo v smere od Hliníka nad Hronom na Žiar nad Hronom, kde v trojramennej križovatke pri obci Lehôtka pod Brehmi sa plne nevenoval vedeniu svojho vozidla a prednou časťou vozidla narazil do zadnej časti vozidla BMW, ktoré viedol 36-ročný vodič, ktorý mal v úmysle so svojim vozidlom v tom čase odbočovať doľava na príjazdovú cestu R1," opisuje udalosť krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Pri tejto dopravnej nehode sa našťastie nikto nezranil. Podľa polície u vodičov nebol zistený alkohol. Škoda na vozidlách sa podľa Kováčikovej vyšplahala až na 11 500 eur.

Čítajte tiež:

Neprehľadné žiarske križovatky: Nehôd pribúda, čo na to policajti?

foto: Odťahová služba Havariatrans

Križovatka v Lehôtke pod Brehmi opäť dejiskom nehody
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM