Barbara Dallosová Kultúra

Známe tváre z Paneláku v Žiari: Týmto klipom chcú pomôcť nášmu útulku!

Nová pieseň z dielne žiarskeho pesničkára Janka Kulicha chce pomôcť psíkom čakajúcim na svoj nový domov v útulku. Vo videoklipe sa objavili aj herci stvárňujúci podarenú panelákovú dvojku - Gejzu a Imreho. René Štúr a Sväťo Malachovský si natáčanie užili. Pozrite si klip aj fotky...

Ilustračný obrázok k článku Známe tváre z Paneláku v Žiari: Týmto klipom chcú pomôcť nášmu útulku!
Zdroj: Dnes24.sk

Snahou smutno smiešnej skladby s príznačným názvom ,,Vŕ haf haf" je pomôcť opusteným psíkom a primieť ľudí aspoň na chvíľu vcítiť sa do kože chlpáčov zavretých v kotercoch. Pohľad z druhej strany mreží si vyskúšali hudobníci, aj známe herecké duo.

Neprehliadnuteľné sú nielen ,,masky" René a Sväťo, ale aj skutočné masky – avantgardné psie hlavy o ktoré sa postaral výtvarník Milan Brogyányi z Kremnice. Kamera a strih klipu boli zverené žiarskemu fotografovi DuPemu, s ktorým už skupina Janka Kulicha spolupracovala pri viacerých videoklipoch.

,,Od začiatku som vedel, že to musí byť úplne iná pesnička ako tie ostatné a tak som spojil zdanlivo nespojiteľné hudobné žánre a cappellu a SKAčko. Text piesne hovorí o tom, čo všetko je ochotný psík sľúbiť a splniť svojmu potencionálnemu majiteľovi ak si ho zoberie domov,„ vysvetľuje svoj nápad Kulich. ,,Pesnička síce pôsobí veľmi veselo, ale v skutočnosti ide o smiech cez slzy, pretože kto raz psíka mal, tak vie o akú veľkú lásku ide,“ dodáva.

Pesnička s dobrým úmyslom, zdá sa, plní svoj účel. Za tri dni ju na youtube videlo už takmer šesť stoviek ľudí. ,,Odozvy sú fajn a dokonca sa našli aj ľudia, ktorí pošlú peniažky," hovorí na záver Kulich.

Klip aj fotky z jeho natáčania nájdete v našich galériách.

Známe tváre z Paneláku za mrežami žiarskeho útulku
5
Galéria
Janko Kulich & Kolegium: Vŕ haf haf  - Nový videoklip
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM