Martin Károly Krimi

Zranilo sa päť osôb

Včera 13. októbra, pri obci Nová Lehota, došlo po 16-tej hodine k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranilo až päť osôb. Nehodu spôsobil 24 ročný vodič VW Golf. Na jeho rýchlu jazdu doplatili posádky v ďalších dvoch autách.

Vodič VW Golf jazdil smerom na Žiar nad Hronom, keď v uvedenom úseku neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a poveternostným podmienkam,“ informuje Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ Trenčín. Pri prejdení ľavotočivej zákruty na priamom úseku cesty dostal mladý vodič šmyk, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom Suzuki, ktoré riadila 39-ročná žena z Handlovej.

Dôsledkom nárazu bolo vozidlo Suzuki odhodené dozadu do vozidla Mazda 626, ktoré jazdilo sa vozidlom Suzuki a ktoré riadil 29-ročný vodič z Handlovej,“ dodáva Antalová.

Zo včerajšej nehody si zranenia odnieslo päť osôb. Vodiča VW, jeho spolujazdec, vodička Suzuki a jej spolujazdec a taktiež vodič Mazdy 626.

Predbežná škoda je odhadnutá celkovo na 9200 Eur. Najhoršie skončilo Suzuki /škoda za 6000 Eur/, VW Golf /3000 Eur/ a na Mazde sa škoda odhaduje na 200 Eur. Ani u jedného z vodičov nebol zistený alkohol.

/mak/

Foto: KR PZ Trenčín

Nehoda DL
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM