Martin Károly Krimi

Bitka v Kremničke: Róm v krčme vyprovokoval melu, päsťou dostalo aj dievča

V piatok sa v jednom z pohostinstiev v Starej Kremničke strhla bitka. Dievča chcelo násiliu zabrániť, mladý Róm ju ale zasiahol päsťou do oka. Okuliare jej spôsobili zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Bitka v Kremničke: Róm v krčme vyprovokoval melu, päsťou dostalo aj dievča
Zdroj: Webnoviny.sk

Okolo 22:15 hod došlo k roztržke medzi 22-ročným mužom zo Starej Kremničky a 28-ročným Žiarčanom,“ ozrejmuje prípad násilia Mária Faltániová, krajská policajná hovorkyňa. Bitku podľa nej vyprovokoval mladší útočník.

Rozbité okuliare a tržná rana na oku

Podľa hovorkyne sa poškodená Karin snažila bojujúci pár oddeliť. "Mladší z dvojice sa ale zahnal päsťou a trafil Karin do oka. Na očiach mala ale špeciálne okuliare, ktoré sa rozbili a spôsobili jej tržnú ranu na pravom oku.

Poškodenej tak okrem zdravotnej ujmy vznikla škoda za 250 eur. Karin podala podľa hovorkyne oznámenie na políciu hneď v piatok. „Zatiaľ to evidujeme ako priestupok voči majetku a proti občianskemu spolunažívaniu. Po ukončení liečby sa zvolí ďalší postup,“ dopĺňa Faltániová.

Nepomohla ani obecná hliadka

Stará Kremnička je známa svojou obecnou hliadkou, ktorá je po novom aj lepšie vyzbrojená. „Ďakujem obecným hliadkam, ktorí v piatok udajne nedvíhali telefón a bola som napadnutá rómskym podguráženým spoluobčanom!“, napísala Karin na FB stránku obce.

O stanovisko sme požiadali aj starostu obce Dušana Rajčana. „Vec preverím, nebol som v piatok doma,“ hovorí Rajčan. Podľa neho by sa ale mala v takýchto prípadoch volať polícia.

Viac o obecnej hliadke tu: Stará Kremnička proti vyčíňaniu zlodejov: Dedinskú domobranu vyzbrojili obuškami a kasermi! Zisťujeme viac, článok bude aktualizovaný.

Takto dopadlo mladé dievča
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM