Martin Károly Rôzne

AB TEAM: Kladieme dôraz na kvalitnú montáž okien

Spoločnosť AB TEAM zavádza nový systém v montáži okien. MONTÁŽNY PAS je výsledok spolupráce so SLOVENERGOoknom. AB TEAM tým potvrdzuje že má školených montážnikov v zmysle nových požiadaviek.

Je len málo firiem, ktoré dokážu zabezpečiť kvalitný servis, vrátane montáže.“ tvrdí servisný technik spoločnosti AB TEAM, Marek Sukop. „Často krát sa nám stáva, že nás oslovujú zákazníci, ktorí využili služby aj iných firiem v tomto segmente. Snažíme sa vyhovieť všetkým“ dodáva Sukop.

Spoločnosť AB TEAM pôsobí na trhu od roku 1996 a ponúka:

poradenstvo, technický návrh a zameranie plastové a hliníkové okná, dvere, presklenné steny pre novostavby, či rekonštrukcie zimné záhrady, zateplené garážové brány a doplnky riadené privetrávanie pri zatvorenom okne, odvlhčenie vnútorných priestorov výplňové konštrukcie vrátane parapetov, tieniacej a protihmyzovej techniky montáž, demontáž, murárske výspravky a servis po celej SR naše realizácie môžete vidieť na celom Slovensku a dokonca aj v zahraničí

AB TEAM zavádza nové technológie aj do montáže plastových, či hliníkových okien. „Našim cieľom je, aby boli zákazníci spokojní nielen s cenou okien ale aj s kvalitou bývania“ dopĺňa Peter Snopko, majiteľ spoločnosti.

Referncie spoločnosti: http://www.abteam.sk/index.php?…

Upozormenie: správa obsahuje komerčné informácie

AB TEAM: Kladieme dôraz na kvalitnú montáž okien
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM