Barbara Dallosová Rôzne Správy

Adeptka na nového člena rodiny? Kelly vám hneď zlomí srdce, VIDEO

Priateľská, vďačná, dobrá k iným psom aj k deťom. Kelly je ideálny domáci miláčik, aj napriek tomu na svoju druhú šancu stále čaká.

Ilustračný obrázok k článku Adeptka na nového člena rodiny? Kelly vám hneď zlomí srdce, VIDEO
14
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

V útulku v Žiari nad Hronom je pre pandémiu zrušené venčenie pre verejnosť. O to ťažšie to majú psíky, ktoré tu čakajú na svoj nový domov.

Zverenkyňou útulku v správe OZ Strážni anjeli je aj desaťmesačná kríženka Kelly. Tá čaká na svojich nových majiteľov v dočasnej opatere. Neveľká psia slečna už podľa odhadov pracovníkov útulku viac nenarastie, je to teda spratný psík ani nie po kolená.

,,Kellynka do útulku prišla s celou svojou rodinou – s mamkou, tatom a sestričkou. Zo začiatku bola dosť plachá, netúžila po ľudskej spoločnosti. Ale rýchlo sa oťukala. Postupne si začala užívať našu prítomnosť a teraz nadovšetko miluje mojkanie. Najradšej sa vyvalí na chrbátik a nechá si škrabkať bruško. Dnes je z nej už úúplne veselá fenočka, ktorá miluje chodiť von na prechádzky, hrať sa a hlavne papať," opisuje vďačného psíka OZ Strážni anjeli.

S inými priateľskými psíkmi a fenkami, najmä tými menšími, je Kelly znášanlivá, má rada aj deti. Keďže v súčasnosti je v dočasnej opatere v byte, má zvládnuté aj hygienické návyky. ,,Bude z nej skvelý, oddaný rodinný psíček. Je to naozaj veľmi dobručké dievčatko. Chýba jej už len nájsť tú pravú rodinku, ktorá ju bude ľúbiť," uvádza združenie.

Kelly pôjde na adopciu odčervená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Pre viac informácií o Kelly aj iných psíkoch určených na adopciu sledujte facebook OZ Strážni anjeli alebo volajte na číslo +421948082206.

Zdroj: OZ Strážni anjeli

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM