Martin Károly Tlačové správy

Aktuálna VIDEO ponuka žiarskej realitky: Obzeráte sa po dome či chate v našom regióne?

Bývanie v byte má svoje nesporné výhody. Kľud na dedine, krásne výhľady, alebo krb vo vlastnej záhrade je ale na nezaplatenie. Pozrite si aktuálnu ponuku žiarskej REALITY SERVICE.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálna VIDEO ponuka žiarskej realitky: Obzeráte sa po dome či chate v našom regióne?
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

RODINNÝ DOM V PROCHOTE (video č. 1)

Rodinný dom bol postavený v pokojnej obci Prochot, na priestrannom, slnečnom pozemku o výmere 2 786 m2. Na dome bola rekonštruovaná strecha, pokrytie – šindel, okná sú pôvodné drevené. Dom pozostáva z troch podlaží. V podlaží, ktoré je pod úrovňou terénu je situovaná letná kuchyňa, komora a pivnica. V prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú predsieň, zádverie, chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, spálňa, kúpeľňa a komora. Druhé nadzemné podlažie, priestor pod strechou, nie je obývaný. Vykurovanie domu je zabezpečené pevným palivom. K domu prináleží samostatná hospodárska budova, ktorej súčasťou je maštaľ – možnosť ustajnenia dvoch koní. Vzhľadom na výmeru pozemku, je nehnuteľnosť vhodná aj pre drobného chovateľa domácich zvierať. V lokalite a jej okolí je možnosť vyhliadky do prírody, pešia turistika, bicykel, prípadne jazda na koni.

Cena rodinného domu v Prochote je 53.000 EUR.

RODINNÝ DOM V LUTILE (Video č.2)

Poschodový rodinný dom v Lutile, je postavený v tichej a okrajovej časti obce, na pozemku o výmere 797 m2. Dom je zhotovený z tehál, má rovnú strechu s asfaltovým pokrytím. Pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia. Prízemie tvorí terasa, pod ktorou je situovaný pivničný priestor, garáž, kotolňa, zádverie, chodba, WC, kúpeľňa, komora a obývacia miestnosť. Na poschodí je chodba, tri spálne, z toho dve so spoločnou lodžiou, WC, kúpeľňa, kuchyňa s lodžiou, komora a veľká obývacia miestnosť s ďalšou lodžiou. Na slnečnom, rovinatom pozemku, ktorý prináleží k domu sú vysadené ovocné stromy (jablone), postavená hospodárska budova a vykopaná studňa s úžitkovou vodou.

Cena rodinného domu v Lutile je 95.000 EUR.

RODINNÝ DOM V SLASKEJ (Video č. 3)

Kompletne zrekonštruovaný rodinný dom sa nachádza v príjemnom prostredí obce Slaská, na pozemku s celkovou výmerou 595 m2. V rámci rekonštrukcie má novú strechu, fasádu, nové plastové okná, zateplenie polystyrénom, drevenú prístavbu. V rámci interiéru sú to nové podlahy, dve nové kúpeľne a dva krby s prieduchmi. Dom pozostáva z dvoch podlaží, ktoré sú dispozične riešené ako dva byty, každé so samostatným vstupom, Vnútro domu tvoria dve kuchyne, tri spálne, obývacia miestnosť, detská izba, dve kúpeľne a komora. Vrchnú časť drevenej prístavby tvorí miestnosť, v ktorej je umiestnená vírivka, spodnú časť priestor s prípravou na saunu. Popri rovinatom pozemku s altánkom, ktorý prináleží k domu preteká potok.

Cena rodinného domu v Slaskej je 103.000 EUR.

REKREAČNÁ CHATA V BANSKEJ HODRUŠI (Video č.4)

Rekreačná chata v lokalite Hodruša Hámre, časť Banská Hodruša, je pôvodne starší rodinný dom, na ktorom bola vykonaná kompletná rekonštrukcia a tým získaná úplne nová podoba tejto nehnuteľnosti. Na dome je použitý stavebný materiál tehla a kvadra. Má nové zateplenie, fasádu, okná, dvere, krov, ktorý je pokrytý škridlou. V interiéri domu ostáva dokončiť podlahy, kúpeľňu a schodisko (prístup do podkrovia). Vo vnútornom priestore vzniknú spojená kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa, šatník, dreváreň a dve spálne v podkroví. Vykurovanie domu je plánované elektrickým ústredným kúrením s radiátormi, v kombinácii s krbovými prieduchmi do jednotlivých miestností. K domu prináleží slnečný pozemok, ktorého súčasťou je altánok s murovaným krbom a drobná hospodárska stavba.

Cena rekreačnej chaty v Banskej Hodruši je 58.000 EUR.

Informácie o týchto a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke realitnej kancelárie www.reality-service.sk V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte
Mgr. Kvetoslavu Antalovú 0905 602 942
Prípadne kanceláriu 045 673 21 52

Aktuálna video ponuka REALITY SERVICE
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM