Barbara Dallosová Rôzne

Antal na svoj facebook zavesil súťaž a strhla sa lavína: Jarmok sa blíži, takáto atrakcia tu ešte nebola!

Úplne nová atrakcia, ktorá má ozvláštniť Žiarsky jarmok, je len pre odvážnych. Jednému z obyvateľov chce dať primátor tento nevšedný zážitok ako darček...

Ilustračný obrázok k článku Antal na svoj facebook zavesil súťaž a strhla sa lavína: Jarmok sa blíži, takáto atrakcia tu ešte nebola!
Zdroj: Dnes24.sk

Žiarsky jarmok sa blíži, patriť mu bude druhý októbrový víkend. Na obľúbenú jesennú akciu si už brúsia zuby návštevníci i organizátori. Primátor mesta Peter Antal na svojej oficiálnej facebookovej stránke vyrukoval s úplnou novinkou, ktorá by mala tohtoročný jarmok ozvláštniť.

,,Na tohtoročnom jarmoku vás čaká mnoho atrakcií, medzi ktoré sme zaradili aj novinku – let helikoptérou. Zalietať si nad mestom môžete v sobotu 10. októbra," píše primátor na sociálnej sieti.

Zážitok, pri ktorom si panorámu nášho mesta môžete vychutnať z výšky, dostane podľa slov primátora jeden z obyvateľov ako darček. ,,Večer vyhlásim súťaž a jeden z vás bude mať možnosť vidieť mesto z vtáčej perspektívy ZADARMO!,„ pokračoval Antal. Podmienky súťaže ale zatiaľ konkretizovať nechcel. ,,Sledujte ma,“ dodal na záver príspevku tajomne.

Žiarsky jarmok zvíta do ulíc starej časti mesta už čoskoro. Pozrite si kompletný PROGRAM. na hlavnom pódiu.

Čítajte tiež:

Lákadlá Žiarskeho festivalu vína: Vstup do stanu zadarmo i otváranie fliaš šabľou!

Keď burčiak stúpne do hlavy: Príhody zo žiarskeho jarmoku, na ktoré by ich aktéri radšej zabudli :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM