Martin Károly Iné športy

AQUA fitness každú stredu na kremnickom kúpalisku KATARÍNA

Počnúc stredou, 21. júla, štartuje na Kúpalisku Katarína, nová aktivita, určená najmä pre tých, ktorí chcú odbúrať stres alebo sa chcú zbaviť prebytočných kilogramov. Lektorkou je obľúbená cvičiteľka zo Žiaru nad Hronom, Iva Pischová.

Cvičiť sa bude každý týždeň aj v prípade nepriaznivého počasia. „AQUA fitness je zábavné cvičenie v bazéne, využíva prirodzený odpor vody na telo. Len v minimálnej miere sú v tomto prípade zaťažené kľby, čo umožňuje cvičiť aj menej mobilným ľuďom.“ tvrdí Iva Pischová, profesionálna trénerka a cvičiteľka.

Pri cvičení sa používajú aj pomôcky, malé lopty, tzv. „owerballs“ a činky. AQUA fitness je vhodný pre ženy aj mužov, vekový limit je určený dolnou hranicou 6 rokov.

Ľudia sa budú cítiť lepšie. Voda odburáva stres, dôjde k prekrveniu organizmu. Cvičenie pomáha aj srdcovo- cievnemu systému.“ dodáva Pischová.

Ďalšou devízou je liečivá termálna voda v Kúpalisku Katarína. Jej účinky objavili údajne už baníci pred 100 rokmi. Voda v kremnickom kúpalisku má viacero prívlastkov: prírodná mineralizovaná voda síronovo-hydrogénuhliči­tanová vápenato-horečnatá, horúca, hypotonická. Má rokmi overené liečivé účinky v oblasti pohybového a nervového ústrojenstva.

Sme radi, že môžeme priniesť novú službu pre našich klientov.“ tvrdí prevádzkarka kremnického Kúpaliska Katarína Jana Mičová. „Tí, ktorí sa rozhodnú cvičiť, nebudú rušení inými rekreantmi. Čas na cvičenie sme stanovili na 18-tu hodinu.“ dodáva Mičová.

Cena hodinového cvičenia je 2.50 €. Cvičenia budú pokračovať každú stredu, do odvolania.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM