Futbal Šport

Atraktívny zápas na žiarskom štadióne: Pohronie privíta hráčov Interu

Na tribúnach vynoveného žiarskeho štadióna čaká fanúšikov ďalší športový zážitok. V zápase s Interom Bratislava chce Pohronie nadviazať na výborný výkon proti Popradu.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívny zápas na žiarskom štadióne: Pohronie privíta hráčov Interu
Zdroj: FK Pohronie

Vstup do jarnej časti nevyšiel popradským futbalistom podľa predstáv. FK Pohronie sa pod Tatrami ukázalo ako húževnatý súper. Zmeneným systémom hry a posilami mužstva naše Pohronie dokonale zaskočilo favorita z Popradu a odnieslo si bod.

Súper so slávnou históriou

Atraktívny a útočný futbal chcú divákom ponúknuť aj tento piatok na žiarskom štadióne, kedy o 18.00 hodine nastúpia proti FK Inter Bratislava.

Po remíze, ktorú káder Pohronia uhral uplynulý víkend v Poprade, sú chlapci motivovaní nechať si tri body doma. „Žiadneho súpera v súťaži, tak ani Inter Bratislava, klub so slávnou históriou, nemôžeme v žiadnom prípade podceniť,“ hovorí tréner nášho kádra Rastislav Urgela a dodáva, že Inter je tím, s ktorým stojíme v tabuľke bok po boku a má vo svojom rade viacero zaujímavých hráčov.

„My sa však tak ako v Poprade nebudeme zaujímať o hráčov súpera, ale v prvom rade o svoj výkon a herný prejav. Určite by sme chceli nadviazať na posledné herné výkony z prípravy a z prvého majstrovského zápasu pod Tatrami,“ dodáva tréner.

Tréner: Chceme hrať futbal, ktorý poteší fanúšikov

V akej zostane náš tím nastúpi v piatok na zápas však prezradiť nechcel: „Zostavu sa hráči dozvedia až dve hodiny pred zápasom, ako je pre nás zvykom. Okrem dlhodobo zraneného Lukáča máme všetkých hráčov zdravých a pripravených nastúpiť,“ hovorí ďalej tréner Urgela s tým, že špeciálnu taktiku proti Interu nemá: „Chceme hrať futbal, ktorý poteší fanúšikov a dať o gól viac ako súper. Vtedy budeme úspešní.“

Fanúšikovia sa už v piatok o 18.00 hodine môžu tešiť na pekný športový zážitok. ,,Na domáci zápas sa všetci tešíme a veríme, že náš nový tím dôležitý prvý domáci zápas s kvalitným súperom zvládne a do tabuľky si pripíšeme potrebné tri body,“ dodáva na záver tréner nášho Áčka Rastislav Urgela.

Zdroj: FK Pohronie
Zdroj: FK Pohronie
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM