Martin Károly Basketbal

Basketbalové nádeje si pred sezónou poriadne zamakali!

20 hráčov mládežníckych tímov Basketbalového klubu MŠK Žiar nad Hronom, absolvovalo počas 6-tich dní poriadnu kondičnú zaberačku, ktorá by ich mala pripraviť na fyzickú ale aj psychickú záťaž v novej súťažnej sezóne.

V dňoch 19. až 24.augusta prebehlo v Sklených Tepliciach sústredenie mládežníckych tímov Basketbalového klubu MŠK Žiar nad Hronom. Ponuku na dvojfázové tréningy v horskom prostredí s regeneráciou v termálnom bazéne využili tímy žiakov a mladších žiakov.

Ranná rozcvička s 3km výbehom v lese okolo rybníka, doobedňajší atletický tréning na futbalovom ihrisku, zameraný na rozvoj rýchlosti, výbušnosti a vytrvalosti, boli doplnené aj herným tréningom na všešportovom ihrisku. Tu si mladé basketbalové nádeje zdokonaľovali herné činnosti jednotlivca.

Vhod padla zakaždým regenerácia na kúpalisku obce. Veľmi dôležitý pre ďalší športový rast mladých basketbalistov je aj fakt, že strávili spolu v dobrom aj zlom niekoľko dní , čo určite utuží aj silu kolektívu,“ hodnotí sústredenie tréner, Norbert Nagy. „Všetkých chlapcov treba za nasadenie a podané výkony pochváliť. Za zmienku stojí posledný deň, keď sme tréneri zorganizovali chlapcom súťaž v behu na Sitno. Najrýchlejší zvládli celú cestu z parkoviska za neuveriteľných 20 minút. Veľmi príjemným prekvapením bolo aj disciplinované správanie sa počas celého sústredenia,“ dodáva na záver Nagy.

[color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.136158_Skve­ly-uspech-MINI-basketbalistov:-Bronz-na-Majstrovstvach-Slovenska!]Skvelý úspech MINI basketbalistov: Bronz na Majstrovstvách Slovenska![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.131508_Chlap­ci-zo-Ziaru-dali-dole-Cechov,–nezlakli-sa-ani-Srbov-]Chlapci zo Žiaru dali dole Čechov, nezľakli sa ani Srbov[/link]

basket sustredenie
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM