Barbara Dallosová Rôzne Správy

Borci, z ktorých vás strasie: Baywatch obsadia otužilci z celého Slovenska

Kým niektorých trasie už aj v tenšej bunde, oni sa veselo kúpu v sotva niekoľkostupňovej vode. Ľadové medvede sa opäť stretnú pri Žiari.

Ilustračný obrázok k článku Borci, z ktorých vás strasie: Baywatch obsadia otužilci z celého Slovenska
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Zatiaľ čo my ešte chodíme zababušení, oni, naopak, vrstvy oblečenia zhadzujú. A nielen to. Ešte aj vlezú do poriadne ľadovej vody. Reč je o milovníkoch zimného kúpania, ktorí sa v našom regióne stretnú už po deviaty raz.

Klub otužilcov a priateľov zimného plávania Pohronské ľadové medvede zostáva aj tento rok verný osvedčenej vodnej ploche. Jeho členovia sa vyberú vymrznúť na vodnú nádrž pri Lovčici-Trubín, medzi Žiarčanmi známu ako Baywatch. Ako avizujú organizátori, opäť očakávajú účasť otužilcov z celého Slovenska.

Pri Žiari nad Hronom sa ľadové medvede stretnú 12.3.2017 o 14:00 hod. Môžete sa prísť pozrieť, no ak naberiete odvahu, tak aj pridať. Registrácia plavcov prebiaha do piatka 10.3. Prezentovať sa budú plavci pred kúpaním pri motoreste Dubník, nasledovať bude krátky príhovor a chýbať nebude ani otužilecká hymna. A potom už len zaťať zuby a šup do vody…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM