Katarína Reiterová Iné športy

Boje na plochej dráhe bez Vaculíka. Je na roztrhanie...

Už túto nedeľu sa uskutoční v Žarnovici, na jedinej plochej dráhe na Slovensku, už 49. ročník Zlatej prilby SNP. Brzozowski príde, Vaculík bude chýbať.

Ako informuje webová stránka organizátora, na 400 m dlhom ovále s dolomitovým povrchom, by sa malo predstaviť okolo 20 jazdcov. Chýbať nebude ani vlaňajší víťaz Poliak Kamil Brzozowski. To už však nemožno povedať o najlepšom slovenskom plochodrážnikovi Martinovi Vaculíkovi, ktorého nabitý program v závere augusta do Žarnovice „nepustil“. V sobotu bude štartovať v seriáli Speedway Grand Prix V. Británie v Cardiffe a v nedeľu 26. augusta ho čaká ligové stretnutie Vroclav – Tarnów.

Žiar24/tasr

[color=#cc0000]­[size=14]Súvi­siace články[/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.140536_Ploc­ha-draha:-Vaculik-stvrty-v-Grand-Prix-Talianska]Plochá dráha: Vaculík štvrtý v Grand Prix Talianska[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138500_Ploc­ha-draha:-Zarnovican-Vaculik-bez-konkurencie!]Plochá dráha: Žarnovičan Vaculík bez konkurencie![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM