Martin Károly Rôzne

Budva už od 150 eur

Do Budvy môžete v júli pocestovať už za neuveriteľných 150 eur! Výpredaj posledných miest pre vás prichystala cestovná kancelária Yuslov.

/PR/ „Budva je najatraktívnejšou a najnavštevo­vanejšou časťou Čiernej Hory,“ začína rozprávať Boža Mladenovič z cestovnej kancelárie Yuslov. Tá svojím klientom už niekoľkoročne ponúka zájazdy do spomínanej lokality k Jadranskému moru. „Ubytovanie majú dovolenkári zabezpečené vo vile Yuslov, ktorá je vzdialená štyri kilometre od najdlhšej pláže v meste,“ pokračuje Mladenovič, pričom vzápätí dodáva, že potenciálni záujemcovia sa nemusia obávať každodennej túry, kým sa dostanú k moru: „Dovolenkujúcich prepravujeme na pláž štyri až päť krát denne.“ V cene zájazdu je okrem ubytovania i doprava a stravovanie vo forme polpenzie. „Vila ponúka na oddych dva bazény, bar, kuchyňu a posedenie v záhrade,“ vyratúva Mladenovič vymoženosti pobytu v Budve.

Ak budete chcieť do Budvy odcestovať začiatkom júla, konkrétne 7.7.2011, cestovná kancelária Yuslov si pre vás pripravila špeciálnu ponuku. Za zájazd zaplatíte namiesto 239 eur len 150.

KP

Foto: www.ckyuslov.com

Budva
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM