Aktualizované Barbara Dallosová Krimi Správy

Búračka pri Kremnici: Podgurážený vodič (51) s autom zletel z cesty

Jazda vodiča pri Kremnici sa podľa mužov zákona skončila v koryte odvodňovacieho kanála. Takto celú udalosť opisuje polícia...

Ilustračný obrázok k článku Búračka pri Kremnici: Podgurážený vodič (51) s autom zletel z cesty
Zdroj: Policajný zbor SR

O dopravnej nehode pri Kremnici informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Ako opísala hovorkyňa, k nehode došlo v pondelok (18.6.) večer krátko po ôsmej v smere z Kremnice na obec Lúčky, mimo cesty skončil Peugeot 406.

Muž (51) šoféroval podľa polície ako nevodič, pričom v dôsledku opitosti zišiel s autom mimo cestu vpravo, kde havaroval do koryta odvodňovacieho kanála a utrpel ľahké zranenie. Ľahko sa podľa slov hovorkyne zranil aj jeho spolujazdec (36).

,,Výzvu na tiesňovú linku 155 pomôcť zraneným pri dopravnej nehode sme prijali o 20:15 hod. Vyslaní záchranári na mieste ošetrili dve zranené osoby, ktoré boli prevezené do nemocnice v Žiari nad Hronom," upresnila pre Žiar24 hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

,,Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške na zistenie alkoholu, pričom nameraná hodnota u neho predstavovala 1,04 mg/l alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje cca 2 promile alkoholu," uviedla Kováčiková s tým, že škoda na aute bola vyčíslená na 200 eur.

Ako dodala, v súvislosti s nehodou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, z ktorého bolo vodičovi vznesené obvinenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM