Ľudovít Havra Futbal

Čaká nás futbalové výročie SNP: Ktoré mužstvá si to medzi sebou rozdajú?

Pozrite si prehľad futbalových stretnutí dospelých, ktoré sa odohrajú vo štvrtok na výročie SNP v našom regióne. Diváci a fanúšikovia môžu sledovať 10 zápasov, v ktorých budú kluby IV. ligy, I. triedy a II. triedy bojovať o body s cieľom vylepšiť si postavenie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás futbalové výročie SNP: Ktoré mužstvá si to medzi sebou rozdajú?
Zdroj: Webnoviny.sk

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STRED

Predohrávka 14. kola – 29. 8. o 16:00 h:

Tisovec (16) – Nová Baňa (15)

Brusno (6) – Pohronie B (7)

Nová Baňa sa postupne zo zápasu na zápas zlepšuje, ale aj tak zatiaľ získala iba bod z úvodného ligového stretnutia v Krásne nad Kysucou. Posledný zápas navyše nešťastne prehrala doma s Badínom, keď si nedokázala udržať sľubnú dvoj-gólový náskok z úvodu prvého polčasu a nakoniec prehrala 3:4. Vo štvrtok ale cestuje do Tisovca, ktorý je zatiaľ posledný, a ak ho Nová Baňa nechce na chvoste tabuľky vymeniť, bude musieť získať aspoň bod. Pohronie B po dobrom vstupe do sezóny v posledných dvoch zápasoch vyšlo naprázdno. Dôvodom je zrejme neschopnosť útoku využívať gólové príležitosti. Tento krát ich čaká tabuľkový sused z Brusna, ktorého by mohli v prípade víťazstva predbehnúť.

IV. LIGA JUH

Predohrávka 14. kola – 29. 8. o 16:00 h:

Štiavnické Bane (3) – Revúca (9)

Žarnovica (15) – voľný žreb

Zatiaľ posledná a trápiaca sa Žarnovica bude vo štvrtok oddychovať. Štiavnické Bane budú naopak v plnom nasadení a doma privítajú Revúcu, proti ktorej budú chcieť zrejme nadviazať na posledný zápas s Málincom, ktorého ponížili vysokým víťazstvom v pomere 14:3. Proti štvrtkovému súperovi budú chcieť využiť hlavne formu svojich kanonierov, t. j. 6-gólového Mareka Čamaja a 5-gólového Dávida Budinského.

I. TRIEDA

Dohrávka 1. kola – 29. 8. o 16:00 h:

Župkov (4) – Rudno nad Hronom (10)

V I. triede sa hrá iba jeden zápas, v ktorom bude chcieť Župkov proti Rudnu nad Hronom potvrdiť úlohu favorita a v tabuľke dobehnúť resp. preskočiť zatiaľ lídrov Hornú Ves a Hodrušu-Hámre. Domáci na to potenciál určite majú, čomu nasvedčuje aj priemer takmer 4 góly na zápas. Uvidíme, ako k zápasu pristúpi Rudno, ktoré zatiaľ po vysokej výhre s Hliníkom (7:0) a vysokej prehre s Lovčou (0:8) podáva veľmi nevyrovnané výkony.

II. TRIEDA SEVER

Dohrávka 1. kola – 29. 8. o 16:00 h:

Kremnické Bane (5) – voľný žreb

Krahule (11) – Ladomerská Vieska (1)

Ihráč (6) – Lovčica-Trubín (4)

Kopernica (13) – Šašovské Podhradie (12)

Pitelová (9) – Trnava Hora (7)

Stará Kremnička (3) – Nevoľné (10)

Jastrabá (2) – Hronská Dúbrava (8)

Na severe II. triedy sa predstavia všetci účastníci okrem Kremnických Baní, ktorým vyšiel voľný žreb. Po poslednom kole sa na čelo tabuľky dostala Ladomerská Vieska s úctyhodným priemerom 5 gólov na zápas a spolu so Starou Kremničkou aj najlepšou obranou v súťaži. Na krk jej dýcha zatiaľ druhá Jastrabá, ktorá poľahky zdolala Šašovské Podhradie v pomere 6:0. A tretiu priečku zohrieva Stará Kremnička, ktorá v poslednom kole presvedčivo v pomere 3:0 porazila vtedajšieho lídra s najlepším útokom v súťaži Lovčicu-Trubín. Čo sa týka strelcov, na prvom mieste je stále 6-gólový M. Fabian z Lovčice-Trubín, ale v dobrej forme je aj R. Pobežka so Starej Kremničke, ktorý má na konte o gól menej.

Poznámka: V zátvorkách pri kluboch je uvedené ich aktuálne umiestnenie v tabuľke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM