Katarína Reiterová Tlačové správy

California bar & club: Toto vás čaká cez leto!

California bar & club to poriadne rozbalili. Nudiť vás nenechajú ani cez leto. Pripravili si pre vás niekoľko zaujímavých akcií - študentské akcie každú stredu či party na dvoch stageoch.

Ilustračný obrázok k článku California bar & club: Toto vás čaká cez leto!
Foto: Katarína Reiterová

2 x stage v jednom podniku

California bar & club otvoril svoje brány len nedávno a už to roztáča na plné obrátky. Počas leta vás čaká každú stredu študentská akcia. Zabávať sa tu môžete až do tretej rána. Okrem toho si počas leta užijete aj nejednu party, a to hneď na dvoch stageoch.

California bar & club má ako jediný podnik v meste dva „stejdže“. „Na hornom stagei bude house, dolu komercia, alebo hore retro a dolu disco,” hovorí jeden z majiteľov klubu David Ivan a dodáva, že California bar & club pripravuje party rôznych štýlov. Tešiť sa môžete napríklad na beach party, hawai party, palmovú či penovú party.

V Californii miešané drinky aj hroznovka

V California bar & clube si môžete vychutnať miešané drinky alebo shoty. “Čapujeme aj kofolu a hroznovku. Rýchla obsluha je samozrejmosťou, pretože máme otvorené tri bary,“ dodáva majiteľa klubu. Ak vám nestačia dva stage – Malibu stage a Jameson stage, klub ponúka dva juboxy, dva futbalové stoly a dve boxerské vrecia.

Toto vás čaká v lete

Cez leto na vás čaká aj Moja reč – 19. júla či DJ Milan Lieskovsky, a to 26. júla. California bar & club ako jediný podnik v meste robí aj rozvoz nápojov. „Ľudí z kúpaliska pozývame na osviežujúce miešané drinky, či už alko alebo nealko,“ dodáva na záver majiteľ California bar & clubu.

California bar & club aj na Facebooku!

Otváracie hodiny

  • Pondelok – 18:00 – 23:00
  • Utorok – 18:00 – 23:00
  • Streda – 18:00 – 03:00
  • Štvrtok- 18:00 – 23:00
  • Piatok – 18:00 – 05:00
  • Sobota – 18:00 – 05:00
  • Nedeľa – Zatvorené
California bar & club: Toto vás čaká cez leto!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM