Barbara Dallosová Rôzne Správy

Cestujete mestskou? Tieto žiarske spoje čakajú obmedzenia

V Žiari nad Hronom prebieha rozsiahla oprava ciest. V najbližších dňoch sa to dotkne aj liniek Mestskej hromadnej dopravy (MHD). Nazrite, kde a kedy...

Ilustračný obrázok k článku Cestujete mestskou? Tieto žiarske spoje čakajú obmedzenia
Zdroj: TASR

V Žiari nad Hronom počas júna a júla prebiehajú rozsiahle rekonštrukcie ciest a chodníkov. Podľa slov primátora Petra Antala sa v meste dočká obnovy viac ako 25 000 štvorcových metrov ciest. Žiarčania tak musia v niektorých úsekoch počítať s obmedzenou premávkou a problémami s parkovaním.

Práce v žiarskych uliciach sa už v najbližších dňoch dotknú aj spojov MHD. Ako mesto upozorňuje na svojich oficiálnych stránkach, od piatku (15.6.) od 7.00 hodiny do nedele (17.6.) do 19.00 hodiny bude výrazne obmedzená premávka po Sládkovičovej ulici z dôvodu asfaltovania. Zastávky prímestskej dopravy sa tak presunú na Ul. M. R. Štefánika pred Lux.

So zmenami treba počítať aj nasledujúci víkend. Od piatka (22.6.) od siedmej ráno do nedele (24.6.) do siedmej večer bude vylúčená autobusová doprava z Ulice Dr. Janského a bude presunutá na Ulicu M. Chrásteka (zastávka Jardan).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM