Barbara Dallosová Krimi Správy

Chlapec (7) v Žiari vbehol rovno pred idúce auto: Vodička ubrzdiť nestihla, FOTO

Chlapec sa vynoril vodičke rovno v ceste. Tá na situáciu reagovala okamžitým brzdením, ale zrážke už nedokázala zabrániť.

Ilustračný obrázok k článku Chlapec (7) v Žiari vbehol rovno pred idúce auto: Vodička ubrzdiť nestihla, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravní policajti v Žiari nad Hronom objasňujú nehodu, ku ktorej došlo v popoludňajších hodinách na Svitavskej ulici v Žiari nad Hronom. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Sedemročný chlapec mal podľa jej slov vojsť mimo prechodu pre chodcov na cestu spomedzi radu pozdĺžne zaparkovaných áut.

Dieťa podla polície náhle vbehlo priamo pred idúce vozidlo vodičke, ktorá na situáciu reagovala okamžitým brzdením, ale zrážke s chodcom už nedokázala zabrániť.

,,Dieťa pri zrážke utrpelo ľahké zranenia. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania," doplnila Kováčiková k pondelkovej (19.8.) nehode.

,,Pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva, a len čo vstúpi na vozovku, nesmie sa tam bezdôvodne zdržiavať ani zastavovať. To platí na priechode pre chodcov i mimo neho. Chodec nesmie prekonávať zábradlie ani iné zábrany," dvíhajú v súvislosti s prípadom varovný prst policajti.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

FOTO z miesta nehody: Chlapec vbehol pred idúce auto
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM