Martin Károly Kultúra

Chlapec z Hliníka si zahral v „Ordinácii“

V jednom z najsledovanejších televíznych seriálov Ordinácia v ružovej záhrade si zahral aj Michal Neusch z Hliníka nad Hronom. A ako sa tam dostal? Jednoducho! Zapojil sa do súťaže a vyhral.

„Mám rád ten seriál, chodím na divadelný krúžok a chcel som nahliadnuť do zákulisia. Zapojil som sa teda do súťaže. Správne som odpovedal na položenú otázku a na druhý deň mi prišla esemeska, že som bol vyžrebovaný,“ spomína Michal. Prezradil tiež, že do takejto súťaže sa zapojil prvýkrát.

Pár dní nato sa Michal ocitol priamo na pľaci. Mal vlastnú šatňu a spolu s rodičmi si prezrel všetky štúdiá. Nemocničné izby a ordinácie sa im však naživo zdali omnoho menšie. „Bolo veľmi zaujímavé vidieť to všetko z druhej strany,“ povedal chlapec, ktorého tvorba seriálu veľmi fascinovala.

Nezabudnuteľným zážitkom sa však pre neho stalo hlavne nakrúcanie scény vo výťahu. Tú si Michal zahral s hercom Tomášom Maštalírom a Zuzanou Kanócz. „Scéna mala byť pôvodne bez dialógu. Režisérovi sa to však zdalo byť príliš tiché, tak mne a Tomášovi vymyslel krátky dialóg,“ vysvetľuje nadšene Michal, ktorý vraj pri nakrúcaní trému vôbec nemal. „Bola tam veľmi príjemná atmosféra. Pôsobili na mňa ako jedna smiešna banda, ktorá stále robí srandičky a rozpráva smiešne historky,“ s úsmevom povedal chlapec. Netajil sa tiež tým, že o pár rokov by sám rád patril do podobnej „smiešnej bandy“.

Herecký výkon Michala Neuscha si môžu diváci pozrieť dnes, 6. apríla o 20.00 hod. v Ordinácii v ružovej záhrade.

/JF/

ordinacia
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM