Barbara Dallosová Rôzne

Chodci dostanú ponuky, s akými sa bežne nestretnú: V Žiari sa budeme objímať na uliciach

Kto vám dá dnes niečo zadarmo? Napríklad mladí Žiarčania, ktorí sa po úspešnom minulom ročníku budúci týždeň znovu vydávajú do ulíc, aby vás objali. Len tak.

Ilustračný obrázok k článku Chodci dostanú ponuky, s akými sa bežne nestretnú: V Žiari sa budeme objímať na uliciach
Zdroj: Dnes24.sk

Celoslovenské obľúbené podujatie sa po roku vracia aby aj ľuďom v Žiari skrášlilo vďaka dobrovoľníkom deň. Do minulého ročníka sa zapojilo 54 slovenských miest, medzi nimi aj Žiar a Kremnica. ,,Do ulíc vyšlo v jeden deň a v tú istú minútu približne 280 ľudí, ktorí sa chceli podeliť o svoju radosť, úsmev či objatie. Okoloidúcich sme preto našou akciou poriadne prekvapili, nevedeli, ako majú na ponuku objatia zareagovať,“ hovoril o minulom ročníku jeho hlavný koordinátor, Jaroslav Dodok.

Túto stredu, 25.6.2014, presne o desiatej ráno sa opäť do ulíc vyberú dobre naladení študenti s transparentmi s nápisom ,,Free hug“ a budú rozdávať ľuďom objatia zadarmo. Pôsobivé video plné objatí si pozrite v našom videoarchíve.

Obíjmačom sa môžete stať aj vy! Organizátori podujatia hľadajú dobrovoľníkov: Čo bude vašou úlohou? Objímať, objímať, objímať a darovať úsmev. Veď objatie a úsmev je to najkrajšie, čo môžeme vyčarovať. Pre viac info píšte: dominika.svecova@ziar.sk

Čítajte tiež: Krásne video zo Žiaru: Pozrite si, ako tínedžeri v uliciach rozdávali radosť objatiami

video plné objatí
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM