Martin Károly Basketbal

Ďalšia prehra starších žiakov v basketbale

Starší žiaci žiarskeho Basketbalového klubu hostili v sobotu 14. novembra na domácej palubovke Handlovú. V dvoch stretnutiach 5. kola stredoslovenských majstrovstiev ťahali za kratší koniec.

Žiarski žiaci nenadviazali na svoj výkon spred týždňa proti Žiline. Hrali ustráchane a po prvom polčase prehrávali v úvodnom zápase s Handlovou vysoko 18:33. Druhý polčas dopadol z ich strany výsledkovo ešte horšie. Chlapci zaostávali za súperom vo všetkých herných činnostiach, druhý polčas prehrali 12:39 a celý zápas 30:72.

Ani úvod druhého stretnutia domácim chlapcom nevyšiel. Po prvej štvrtine prehrávali 6:19 a po polčase 19:37. V poslednom polčase dvojzápasu proti Handlovej, ktorý prehrali len o bod – 25:26, chlapci konečne ukázali, že basketbal hrať vedia, no ich výkon stačil už len na skorigovanie prehry na konečných 44:63. 29 bodov zaznamenal v tomto stretnutí Marek Tenkel.

Starší žiaci Basketbalového klubu MŠK Žiar nad Hronom sú po piatich kolách majstrovstiev Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja s ôsmymi prehrami na poslednom, piatom mieste tabuľky. Na čele je bez straty bodu Prievidza. /gem/

foto:Dušan Minár

Basket ZH-Handlova
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM