Martin Károly Správy

FOTO a VIDEO: Obrovské jamy na cestách. Toto sú hororové zážitky vodičov...

Cesty v okrese vyzerajú na mnohých miestach ako po bombardovaní. Podľa odborníka nehrozí len poškodenie diskov kolies ale aj havária. Najhoršie sú na tom cesty medzi Bartošovou Lehôtkou a Starou Kremničkou. Podobný úsek je aj priamo v Žiari. Pozrite si video.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Obrovské jamy na cestách. Toto sú hororové zážitky vodičov...
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Prekážková dráha zadarmo!

Cesta prvej triedy v blízkosti Bartošovej Lehôtky, je v žalostnom stave. Cestári označili úsek len značkou. /pozri fotky/

Ešte pred tým než tam dali značku informujúcu o rozbitej komunikácii, som tam trafil dosť veľkú jamu v 90 km/h, pekne som zatínal zuby, nechcem vedieť, čo by sa stalo kedy mi odtrhlo nápravu…,“ reaguje Roman na FB stránke Žiar24 pri fotografii úseku v okolí Bartošovej Lehôtky.

Cesta pre traktor! Dnes som išiel tadiaľ, hrôza, des“, poznamenáva ďalší diskutujúci Peter. „Minule som taku jamu chytil skoro sa mi tam celé auto z…o.Naše cesty sú totálne pod úroveň berme si príklad z Rakúska,Nemec­ka…“ reaguje už ostrejšie Dušan.

Celú diskusiu nájdete tu: FB Žiar24

Tankodrom priamo v meste

Podobná situácia je aj priamo v meste Žiar nad Hronom, na ulici SNP, hneď pri úrade práce. /pozri foto a video/. Ľudia na tento úsek takisto nadávajú. „Čistý armagedon, tá cesta,“ píše na FB tabuľu Žiar24 Stanislav. " Cestári dajú značku aby nemuseli platiť za škody na autách a nestarajú sa. Rozsekané gumy, poškodené disky, rozbité nápravy…" dopĺňa ho Pavol.

Redakcia Žiar24 oslovila aj Slovenskú správu ciest, s otázkou, kedy sa budú predmetné úseky opravovať. Odpoveď nám prisľúbili na piatok dopoludnia. Správu budeme aktualizovať.

Tankodromy na žiarskych cestách
7
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Takto musia kľučkovať vodiči na cestách I. TRIEDY
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM