Martin Károly Tlačové správy

Detský obchod LEJA: Víťazom 30 eurového kupónu sa stáva...

Koncom júla sme odštartovali súťaž s obĺúbeným detským obchodom v Žiari o 30 eurovú poukážku. Do súťaže sa zapojilo vyše 100 súťažiacich. Pozrite si video zo žrebovania, obohatené o najnovšie vychytávky pre mamičky.

Ilustračný obrázok k článku Detský obchod LEJA: Víťazom 30 eurového kupónu sa stáva...
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Detský obchod LEJA v žiarskom Účku funguje od začiatku marca tohto roku. Zákazníci tu nájdu všetko pre deti do 6 rokov, vrátane kočíkov, oblečenia, hračiek, či kozmetiky a doplnkov. „Sme radi, že k nám prichádzajú aj mamičky na základe odporúčania iných. Je to podľa mňa najlepšia reklama, no zároveň aj záväzok, aby sme nepoľavili,“ myslí si Martina Kaldrovičová, majiteľka detského obchodu Leja na Ulici Š. Moysesa.

Manželia, ktorí vedú obchod LEJA, prišli do Žiaru s novým konceptom. Obaja už s predajom tovaru pre deti majú skúsenosti. „Snažili sme sa priniesť niečo nové. Našou cieľovou skupinou sú mamičky, ktoré majú vkus, a radi obliekajú svoje deti do kvalitných vecí,“ prezrádza ďalej Martina Kaldrovičová.

Viac o obchode nájdete TU: Nový detský obchod: Toto v Žiari nekúpite!

Vyhlásenie súťaže zas TU: Detský obchod LEJA: Hráme o 30 eur!

Výhercu a správnu opdpoveď nájdete vo videu. Pre tých, čo nevyhrali, pripravujeme v krátkom času ďalšie súťaže o atraktívne ceny :)

Destský obchod LEJA: Žrebovanie
1
Galéria
LEJA: Nový detský obchod
33
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM