Martin Károly Kultúra

DJ Lieskovský v žiarskom Blade bare

Jeden z najznámejších Dj – ov, Milan Lieskovský, zabával v piatok ľudí v žiarskom Blade bare. Milan Lieskovský je producent a Dj, jeho hudobná produkcia sa pohybuje v žánroch progressive trance a progressive house.

Show sa konala z piatku, 16.9. na sobotu a zabaviť sa prišli ľudia z celého okolia Žiaru. Touto akciou sa aj otvára vnútorná časť Blade baru, ktorá je zrekonštruovaná. Ľudia sa schádzali už o okolo 21:00, kedy nastúpil na scénu miestny Dj Korintan. Hviezda večera sa dostavila niečo pred polnocou. Ešte pred vystúpením nám stihol poskytnúť rozhovor.

Pre Žiarčanov je pocta, že ťa tu môžme privítať už druhý krát. Čo ťa sem znova priviedlo? „V Bratislave už nie je kde hrať, maximálne na nejakých halových akciách, ale príležitostí je už veľmi málo. No a do Žiaru som dostal pozvanie, najprv som váhal, ale prvý krát to dopadlo dobre, takže teraz som už spokojný.

Hovorí sa, že si spolupracoval aj so svetoznámym Djom Tiestom. Je to pravda? „Spolupracoval, ako spolupracoval,“ usmieva sa Milan. „V podstate som mal tú česť, že Tiesto hral jednu moju pesničku v remixe, a mal som možnosť pred ním hrať v Košiciach, čo bolo aj jedno z mojich najlepších vystúpení,“ vysvetľuje Milan.

Žiarčania sú veľmi divoké publikum, len ich treba dostať do varu,“ so smiechom chváli Žiarčanov. Aj tí žiarski fanúšikovia sa môžu tešiť na nový album Milana Lieskovského, ktorý práve vychádza a môžte si ho zakúpiť v každom lepšom obchode.

Priestory Blade baru praskali v švíkoch a ľudia sa zabávali do skorých ranných hodín.

Martin Prôčka

[link=http://www­.milanlieskov­sky.com/sk/]Mi­lan lieskovský official web[/link]

Lieskovsky II
33
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM