Barbara Dallosová Kultúra

Dlho očakávaný koncert v Žiari sa prekladá: Hanu Zagorovú trápi zdravie

Na koncert českej hudobnej legendy sa tešilo mnoho Žiarčanov. Speváčku však trápia zdravotné problémy a všetky jej naplánované koncerty sa presúvajú. A čo Žiarčania, ktorí už majú v rukách lístky? Čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Dlho očakávaný koncert v Žiari sa prekladá: Hanu Zagorovú trápi zdravie
Zdroj: TASR

Séria koncertov obľúbenej českej speváčky Hany Zagorovej ju mala zaviať aj do nášho mesta. MsKC ubezpečuje, že koncert sa konať bude, mení sa ale jeho čas, a tiež miesto.

Mení sa aj sála

,,Koncert v Žiari nad Hronom sa uskutoční v novom termíne v sobotu 15. novembra o 19.00 hodine," hovorí o zmene producent Janko Kulich. Zmena sa týka aj miesta, kde Zagorová vystúpi. Malo by to zabezpečiť jej komfort. Organizátori sa rozhodli, že vzhľadom na to že sála v Dome kultúry nie je vykurovaná a zabezpečenie externého vykurovania je príliš nákladná, presunuli preto koncert do Hlavnej sály MsKC.

Tí, čo už majú vstupenky

Ak patríte medzi tých, ktorí už v rukách žmolili lístky na koncert obľúbenej speváčky, obávať sa nemusíte. ,,Vstupenky na koncert ostávajú v platnosti. Vaše miesta budú pripravené tak ako ste si ich objednali a zaplatili," odkazuje fanúšikom Hany Zagorovej Kulich.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM