Martin Károly Kultúra

Dnes sa bavia rodičia!

Podujatie, o ktorom sa už dlhšie šepkalo, je tu. A pozor, týka sa špeciálne LEN dospelých! MsKC prichádza s novým formátom práve na deň detí. SUMO ŽIEN, RÓDEO BÝK, PIVNÝ FESTIVAL, NOČNÉ HOROROVÉ KINO, to je len časť z toho, čo vás čaká 1. júna.

Unavuje vás kažodenný stereotyp v práci či doma? Neposlúchajú vás vaše deti? Zabudnite na denné starosti, objavte v sebe čaro detstva a prídite sa zabaviť! MsKC v Žiari nad Hronom si pre vás pripravilo unikátny projekt – Deň dospelých detí.

[size=14][color=#cc0000]­Len pre dospelých[/co­lor][/size] „Ide o projekt produkcie MsKC, ktorý som nosil v hlave už dlhšiu dobu a ktorý sme rozpracovali spolu s celým tímom MsKC.“ povedal Ján Kulich, hovorca mestského kultúrneho centra v Žiari nad Hronom.

Zámerom celej akcie je pripraviť skvelú zábavu dospelákov, aby sa aj oni mohli aspoň raz ocitnúť v role detí a oddýchnuť si tak od starostí.

Na svoje si podľa Kulicha príde každý. Dámy si môžu zájsť na nechty alebo na účes, chlapi zasa na pivko rôznych druhov, spolu sa zabaviť na atrakciách tak, aby sa im ich deti nesmiali, či dať si vyveštiť, zasúťažiť si, zatancovať, zaspievať, alebo pozrieť si film a trochu sa báť :-) prezradil Ján Kulich. Nebude dokonca chýbať ani maľovanie portrétov.

Hovorca MsKC tiež nevylučuje, že do programu ešte niečo zaujímavé doplnia. Ale už teraz sa môžu Žiarčania na túto skvelú akciu tešiť.

Sme presvedčení, že akcia si nájde svojho diváka a fanúšika. Ide vlastne o jeden veľký festival pod strechou, bez prístupu detí. Vstup je len od 18 rokov a myslíme to vážne. Dospelí si nemajú kam ísť zatancovať a zabaviť sa, keďže podniky sú plné detí.“ hovorí.

Vstupné na akciu je 1 EURO. Vstupné budú návštevníci okamžite po zaplatení môcť vymeniť v bare za pivo. Celý program potrvá od 17.00 hodiny do 3.00 hodiny ráno.

Janko Kulich takto všetkých pozýva:

[blockquote]„Milí rodičia, starí rodičia, dospeláci … V piatok, 1. Júna, nalepte na svoje chladničky a dvere krátke oznamy s textom: Milé deti. Sme na oslave Dňa detí v MsKC. Nevolajte nás, čakajte nás. Prídeme ráno. Vaši rodičia!“[/bloc­kquote]

Lucia Svitková Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Viac o podujatí nájdete na [link=http://www­.mskcentrum.sk/po­dujatia/detail/-970.html] stránke MsKC[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM