Futbal Šport

Do Žiaru mieria futbalové legendy: Unikátny zápas ostrieľaných machrov!

Žiarsky trávnik bude hostiť priateľský futbalový zápas bývalých slovenských a českých reprezentantov. Návštevníkov čaká aj sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Do Žiaru mieria futbalové legendy: Unikátny zápas ostrieľaných machrov!
Zdroj: TASR

Do Žiaru nad Hronom zavítajú legendy slovenského a českého futbalu. V rámci osláv 100. výročia vzniku Československej republiky (ČSR) sa uskutoční v nedeľu 9. septembra na futbalovom štadióne športové podujatie s názvom Slovenskí a českí internacionáli v Žiari.

Program podujatia, ktorého vyvrcholením bude priateľský futbalový zápas bývalých slovenských a českých reprezentantov, sa začne o 15. hodine vystúpením skupiny z partnerského mesta Svitavy s názvom Sue – Svitavy ukulele ensemble.

Po slávnostnom otvorení si návštevníci budú môcť pozrieť futbalový zápas legiend FK Žiar nad Hronom a TJ Svitavy. Po ňom zabaví publikum domáca kapela ZHBand. Futbalový zápas internacionálov je naplánovaný na 19. h.

Ako informuje mesto na svojej internetovej stránke, uskutoční sa i bubenícka show i vystúpenie Mestského orchestra mladých Dolný Benešov. Podujatie bude moderovať Ľuboš Hlavena.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM