Martin Károly Šport

Dobrá správa pre lyžiarov: Krahule štartujú už v piatok večer!

Zima už zavítala aj do Kremnických vrchov. Poriadna snehová nádielka a snežné delá odštartujú zimnú lyžiarsku sezónu na Krahuliach.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre lyžiarov: Krahule štartujú už v piatok večer!
Zdroj: Dnes24.sk

Večerné lyžovanie to odpáli

Obľúbené lyžiarske stredisko SKI Krahule juh začínajú lyžiarsku sezónu v regióne ako prví. „Máme tu 30 cm snehu, lyžovať sa začína v piatok večer,“ informuje majiteľ strediska Vladimír Urblík.Prvá večerná lyžovačka začína o 17.30 hod.

Piatkom to ale nekončí. Sobotné lyžovanie bude navyše cenovo zvýhodnené. „Platia cenníky od 8. januára,“ uvádza sa na stránke strediska. Nepretržitá prevádzka začína až 20. decembra.

Aké novinky nás čakajú?

Postavili sme nový penzión E so spomínanou požičovňou a servisom lyží. Na pravej zjazdovke bude nová tretia vetva zasnežovania. Jedno z parkovísk sme vyasfaltovali pre lepší prístup a pre lepšiu dostupnosť sme si tiež kúpili vlastný odhŕňač s posypom. Kapacitne väčšia je aj reštaurácia, a to o 60 miest,“ vymenoval novinky Urblík.

Návštevníci strediska sa budú môcť túto sezónu tešiť na tradičný karneval, zabíjačku na svahu a každú sobotu aj na diskotéku. V prípade priaznivých podmienok budú mať k dispozícii celkom tri zjazdovky, päť vlekov, z toho jeden detský a jednu štvorsedačkovú lanovku. Môžu využiť aj večerné lyžovanie.

Foto/www.skikra­hule.sk

Dobrá správa pre lyžiarov: Krahule štartujú už v piatok večer!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM